Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır ve tehlikeli işlerde kimler çalıştırılamaz? Nasıl bir rapor almalıyım?

ali ihsan dgn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben formda yeniyim tüm arkadaşlardan bi yorum bekliyorum özellikle oturan boğa sayın abimden

ben devlet hastahanesinden ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu almak için gittim dahiliye sonucum normal bulgular ortapedi normal bulgular kbb normal bulgular noroloji normal bulgular göz normal bulgular diye bütün doktorlar imza ve kaşe bastı yanlız yıllar önce uvula denen bi rahatsızlık yani horlama sorunum vardı 15 dk lık bi küçük ameliyat geçirdim kbb uzmanı notunu alırken bunu oraya yazdı heyet rapor verirken bi sıkıntı çıkarmı

Sorun çıkmayacaktır.. Horlama sorunundan yıllar önce ameliyat olan birine, "ağır işlerde çalışamazsın" diyemezler..:)

ağırve tehlikeli işlerde çalışabilir raporunu aldım

sormak istediğim göz kbb dahiliye nöroloji ve ortapedi muayene etti dilekçede muayene olunacak polikinikler içinde pskiyatri yoktu ve muayene olmadım devlet hastahanesinden yukarıdaki yazdığım tüm doktorların ve başhekimin imzasıyla AĞIRVE TEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞMASINA ENGEL OLACAK SAĞLIK PROBLEMİ BULUNMAMAKTADIR YAZIYOR BUNU DEVLET KURUMUNUN KABUL ETMEME GİBİ BİR DURUMU VARMI YANİ HEYET RAPORUNU KABUL ETMEMEYE Bİ YETKİSİ VARMIDIR

Üst Alt