Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağrı Dağı'na tırmanacağım. Hedefim zirveye çıkıp Engelliler.Biz pankartını açmak

gokmen1

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2 Eylül 2012 Güncel: Resimlerin tümünü görmek için buraya tıklayabilirsiniz

dsc8196d.jpg

Bbir sorun çıkmazsa 28 ağustos günü tımanış başlayacak ve 4,5 gün sonra inmiş olacağım zirvede sitenin pankartı açılacak ve buraya yazacağınız tüm mesajların bir çıktısını dağın zirvesinde bulunan zirve defterinin içerisine bırakacağım. Fotoğrafları gene burada paylaşırım.
Yağan kar nedeniyle orada kalan tüm objeler bir yıl sonra buzul haline geliyor ve dağın bir parçası oluyor. Bazı insanlar bu nedenle zirveye hatıra objeler bırakıyor deftere yazmak gibi

Bir gün bir dağın zirvesine çıksaydınız ve bu zirvede bir defter bulsaydınız o deftere siz olsanız nasıl bir mesaj yazardınız? Bakalım kim ne yazacak deftere:)

Sevgiler.

Ya rab, verdiğin bu eşsiz kainat için sana binlerce hamd-ü senalar olsun, Bu engin zirveden aşağılara bakıp senin engin yaratıcı eserine hayran olmamak ne mümkün. İşte dağın en yüksek zirvesindeyim ve nefes alıyorum. Burdan diğer dağları, taşı, otu, böceği temaşa ediyorum. En güzel ve en temiz havayı içime çekiyorum. Allahım özgürlük bu olsa gerek, sana şükürler olsun.

Arkadaşlar bir sorun çıkmazsa 28 ağustos günü tımanış başlayacak ve 4,5 gün sonra inmiş olacağım zirvede sitenin pankartı açılacak ve buraya yazacağınız tüm mesajların bir çıktısını dağın zirvesinde bulunan zirve defterinin içerisine bırakacağım. Fotoğrafları gene burada paylaşırım. Yağan kar nedeniyle orada kalan tüm objeler bir yıl sonra buzul haline geliyor ve dağın bir parçası oluyor. Bazı insanlar bu nedenle zirveye hatıra objeler bırakıyor deftere yazmak gibi;)
Sevgiler.

Çok güzel bir jest. Şimdiden iyi tırmanışlar diliyorum. Resim çekip burada da yayınlarsanız çok daha güzel olur.

Benim mesajım da şu olsun: Engelliler.Biz'in 50 bin üyesinden biri şimdi burada ve internet çekmiyor! Bu nasıl iş! :)

Teşekkür ederim Umarım iyi bir çıkış olur. Fotoğrafları en erken zamanda paylaşırım. Bir gsm firmasının reklamını yapmıştık kaç yıl önce zirvede belki şimdi net vermişlerdir hayırlarına.:)
sevgiler.

Korkun seni mahkum eder,umudun seni özgür bırakır...benim içinde bu notu yazarsanız sevinirim tabi resimlersenizde :)

İşte mesajım: Erdem doruğa çıktı.

Biraz geç oldu ama Gökmen; Umutlarımız hayallerimiz hiç tükenmesin,yaşama sevincimiz bizleri de O zirveye ulaştırsın..Başarılar..

Merhaba Arkadaşar Biraz soğuk, rüzgarlı, yağışlı fakat başarılı bir zirve oldu:) ve dün şehre indik "Tayanç" kardeşim mesajını alamadım belki başka bir zamana götürürüm öteki mesajlar zirveye ulaştı. İyi niyetlerinizi eksik etmeğiniz için çok teşekkür ederim. fotoğarflar ekte.

Not: Resimlerin tümünü görmek için buraya da tıklayabilirsiniz

dsc8196d.jpg

dsc8200m.jpg

dsc8202l.jpg

dsc8214x.jpg

dsc7999.jpg

dsc8010.jpg

dsc8017r.jpg

dsc8019z.jpg

dsc8026d.jpg

dsc8034ww.jpg

dsc8041.jpg

dsc8043b.jpg

dsc8058i.jpg

dsc8062j.jpg

dsc8070.jpg

dsc8095n.jpg

dsc8129.jpg

dsc8134.jpg

dsc8145n.jpg

dsc8146q.jpg

dsc8151s.jpg

dsc8152e.jpg

dsc8177.jpg

dsc8192m.jpg

dsc8229m.jpg

dsc8234o.jpg

dsc8236.jpg

dsc8242.jpg

Fotoğrafları kaliteli yükleyemedim çok düşük yüklendi sanırım yazılar pek okunmuyor bir ara düzelte bilirm sanırım:)

İnsanların hedeflerine ulaşması ne güzel.bizde sizinle ağrı dağına cıktık, indik.

tüh ya kaçırmışım :( bi dahaaaa

hayat bir tırmanışsa ben de tırmanıyorum ve en yükseğe tırmandım...velakin yükseklik korkum var ve aşağı bakamıyorum.biri bana nasıl ineceğimi söyler mi?:p:p:pyazardım

Ağrılı olarak benimde mesajım.BİRGÜN İSLAM DÜNYAYA HAKİM OLACAK

engelliler.biz'i o zirveden indirmeye kimsenin gücü yetmez artık sanırım :) ayağınıza sağlık...

Gökmen kardeş teşekkür ederim. 4. fotoda benim mesajım var. Kendimi bir an Ağrıda zannettim. Elinde ki fotokopiyi ta oralara çıkardığın için teşekkürler.

süper bir özgürlük o dağın tepesinde olmak mis gibi havası tabi oranın havası baya nefes alamyı zorlar gibi :) yaşadıkça en yükseklere çıkmanız dileği ile biz onları kaybettik çünkü

Arkadaşımızı tebrik ediyorum.

Ağrı dağına tırmanan ilk fiziksel engelli olmak için çalışmalara devam ediyorum, ekibimizde profesyonel dağcılar ve hekim'de bulunacak, hazır ekibimizin şu an tek ihtiyacı tüm masrafları karşılayacak sponsor bulmak.

İnşallah bu sene olmazsa seneye zirvedeyim.

Mesajlarınız için ben teşekkür ederim.
Sevgili alanya Dizden sağ ayağı olmayan bir arkadaşımız zirve yapmayı başarmıştı, ve 2009 yılında bir görme engeli arkadaşı zirveye götürmüştüm. Fakat her iki arkadaş yabancı uyrukluydu. Bildiğim türk arkadaş yok sanırım siz çıkmayı başarırsanız ilk türk olacaksınız.

görme engelli arkadaşı çıkardığımda gurup içerisinde doğuştan sol eli engelli bir başka arkadaş ve beyninde tümör olan başka bir bayan arkadaşta vardı herkes çıka bilmişti. Bu ekibin fotoğrafı aşağıda

scaled.php

gokmen;

Evet bende araştırmıştım ama genelde amputeler çıkmış, onlar sonradan engelli olduklarından ve kullandıkları yeni uzuvlar sayesinde sağlıklı bir bireyden farksız hareket kabiliyeti kazandıklarından onlar açısından pek de engelli bir parkur olmuyor, aslolan gerçek bir engellinin gerekirse sürünerek çıkabilmesi.

İşte benimde amacım bu; p engelli bir polio sekelinin zirve yapabilmesi...

Kısmet artık :)

Valla olur bence engel falan tanımıyor insan oğlu ben şaşırmam bile.

Olur! olur! niye olmasın bu fotoğraflar okadar güzelki, İnsan hayalini kurmaktan kendini alamıyor..

O papatya zirvedemiydi Gökmen Kardeş? harika çıkmış..

Üst Alt