Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağrı yapan tarafta işitme cihazı takınca ötme yapıyor!?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
Mrblar ben boğaz enfeksiyonu geçirdim yeni ordan kulağıma yansıdı sol kulağım ağrıyo damla verdi ayrıca cihazda kullanıyom sol kulağa ağrıyan tarafa cihazı takınca ötüyo acep niye..

isitme yollari sismistir iltihap filan varsa. iyilesene kadar cihaz kullanmamak daha mantikli bence.
gecmis olsun.​

shukufe sağol cnm hiç bişi anlamıyom cihazsız tvde takıyom izleyince:))bnde çıkardım

sabir biraz:)bendugumdan beri hic anlamiyorum televizyonu. altyazilar sagolsun:eek:
bu gunlerde gececek diyemezmisin.
ha bide bbe kulagimda iltihap sorunu olursa bi bas sarmisagi yarim bardak yogurda dograr yerim. antibiyotige alternatif:eek:
valla doktorun erdigi antibiyotikten daha ise yariyor

shukufe içmiyodum antibiyotiği dayadı gene doktor agumentin bin mg sabah akşam içiyom ağrı geçtide kulağında hala kapalı gibi öksürme geçmiyo

zerdecalla karabiber bire birdir oksuruge:)
ben coook zorda kalmazsam hic gitmiyorum kbb doktoruna

shukufe nasıl tarifin sorun boğazdaydoda kulağa geçti hiç olmamıştım böle

biz kucukken doktorlar kulak sikayetiyle gelene bademcik ameliyati yaparlardi. seninkini almadilarmi.

@shukufe yok cnm

Küçükken çok yedim iğne ben

Penisilin

Antibiyotik içiyom kulağım açılmadı halayaa :(

o agumentini her gidisimde kakalardi levent bey:mad: kullan kullan dermanimi keserdide iltihap banamisin demezdi.
sarmisakli yogurda bir hafta aksamlari yatarken devam ettimmi bisey kalmazdi.

Tansiyon düşük benim yerdimde

Kaç kaşık yedin

yarim bardak yogurda centiyorum bir bas sarmisagi her aksam. hepsi:)tansiyon benimde hep dusuk.

Düşmedimi tansiyonun

Saraçoğlununkini denedim demin soğansuyu gene açılmadı

Yedim bakımkaç gün yicem

İşlh geçer ya çok pis bişi pamuk tıkamışlar içine sanki kapanmışmı ne içi hiç olmadıydı böle

Dua edecem sana geçerse:)

Benim boğazım geçmedi napcam ikinci antibiyotiğe başladım kulakta açılmadı tam ne ilaç iyi geliyor:(

Neler yedim geçmiyor:(

İlaçta geçirmiyo

Üst Alt