Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos 2019 2022 maaşı yatan iller

Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bugün maaş günü 5 olup bugün ptt matikten çeken varmı bugün sabah baktım hesapta yoktu maaşım

heryerde yazıyor gazete tv hatta forumda 9 Ağustos yatım tarihi

evde bakım maaşları 9 Ağustosta yatacak 2022 için bişey paylaşılmadı

Ayın 5 i 2022 engelli aylığı başlıyor. Saat 11:20 itibariyle doğum günü son rakamı 0 ve 5 olanlar çektiler mi maaşlarını?

Laris ben sabah 9 da baktım ptt matikten yoktu bugün gunümdü ceken varmı maaşları

ayın 9 unda yatırırlar inşallah. Yoksa bayramdan sonraya kalır ramazanda olduğu gibi

evde bakım maaşları 9 unda ödenecek.2022 engelli aylığı normal ödeme gününde ödenir.Ptt kapanmadan sorun bence yada müşteri hiz. arayın

Arkadaşlar bugün maaş günü 5 olup bugün ptt matikten çeken varmı ???

Sayın çok değerli üyeler ptt kartı olup illaki ptt matik aramayın ziraat halk ve vakıf bank tan komisyonsuz paranızı çekebilir veya bakiyenizi öğrene bilirsiniz

5 te alıyorum. Dün gece her zamanki gibi tam 12.35 te hesaba yattı dün gece çektim. Ptt uzak olduğu için yakın ziraat bankasından çektim. Kesinti Yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu neya ayın 6 sı oldu maaş yok hesapta,günü geldiğinde istediğim saatte cekemeyeceksem ne anlamı var?

Doğum tarihi son rakamı itibari ile bugün
(06.08.2019) alacaktim, hesaba yatmis sıkıntı yok.

Doğum tarihinin son rakamı 3 olup bugün maaşını çeken var mı?

Engelli maaşını çekenler yazsın

Engelli maaşını kimler çekti

Doğum Yılının Son Rakamına göre ödeme günleri

0 ve 5 olanlar her dönemin 5. günü
1 ve 6 olanlar her dönemin 6. günü
2 ve 7 olanlar her dönemin 7. günü
3 ve 8 olanlar her dönemin 8. günü
4 ve 9 olanlar her dönemin 9. günü

Üst Alt