Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos 2020 evde bakım maaşları ne zaman yatacak?

edo24

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar bugün yatması gereken ebm maaşını almak için bankaya gittim ama para yatmamış e devlet te yatmış görünüyor ağustos ta alacağım maaş sizde durumlar nasıl

İzmir henüz yok Ağustos 1 yazıyor e devlette

Bizim bakıcı maaşı simdi yattı İstanbul Ataşehir

Bursada hala yok mobil bankacılıktan kontrol ediyorum ama yatmamis

Bakan açıklama yapmıştı türkiye geneli 29 da hep aynı gün yatacağını açıklamıştı. Malesef daha yatmamış

Manisa yatmıştır evde bakım iyi günler
Sukriye gıda yardım parasını aldınmı hala tedarik edilmedi yazıyor

Antepten tanıdığım hiç kimse almadı hayrola sonu

Furkan diyarbakırda aynı şekil daha yatmadı acaba yararmı bugün

Merhabalar arkadaşlar evde bakim aylığı alan oldumu benim daha yatmamış özellikle diyarbakırda evde bakim aylığı alan ve hesabına giren var mi

Merhaba evde bakım maaşlarını bayramdan önce yatırmış lardu o zaman baktığımda e devlette görünüyordu. Ay başında herzaman ki gibi kayıt bulunamadı yazmaya başladı hala da öyle yazıyor bende. Acaba e devlette görebilen varmı yoksa sizin demi kayıt bulunamadı yazıyor hala. İstanbuldan bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.

fatos_40

aynen öyle ben bayram öncesi aldım baktığımda kayıt bulunamadı yazıyor

edo24

Bende hala kayıt bulunamadı yazıyor

Hala kayıt bulunamadı mı yazıyor siz dede merak ettim.

edo24

Hala kayıt bulunamadı yazıyor bende.Sizde Ekranda bilgiler gözüktüğünde haber verirmisiniz?

fatos_40
tabiki de haber veririm şimdi baktım hala durum aynı kayıt bulunamadı yazıyor maaşı bayram öncesi aldığımız için olabilir diye düşünüyorum öncesinde her ayın 9 unda sistemde görünüyordu

fatos_40
ağustosta yatması gereken maaş bayramdan dolayı erken ödendı temmuz sonunda o yüzden ağustos ayı için görünmemesı normal.artık eylülde görunur.

Üst Alt