Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağustos 2022 maaşı bende eksik görünüyor. Neden olabilir?
[FONT=Arial][SIZE=3]Tek seferlik.
1587'den 865 lirayı çıkar, 722 liralık 2 aylık enflasyon farkı zammı. Bu da gösteriyor ki, 361 liralık zam yapılmış.
865 + 361 = 1266 lira Aralık 2002'ye kadar ödenecek engelli aylığı (%40-69 oranlı).
%70 ve üzeri oranlı engelli aylıklarında da aynı hesap yapılırsa zamlı aylık saptanır.[/SIZE][/FONT]
28 haziranda kesilen engelli maaşı için tekrar başvuru yapmıştım ve araya bayram girince 18 temmuzda işleme alındı ve kabul edildi maaşım tekrardan bağlandı fakat kurum ödemelerinde gözüken para 1226 TL enflasyon farkı yatmamış bana bunu anlamadım ya da hiç mi yatmayacak bilmiyorum...
Merhabalar ağustos ayı enflasyon farkı var deniliyor. Yüzde 70 üzeri engelliyim e devlette 2381 lira gözüküyor bu ay. Sonraki ay ne kadar yatacak? Bazı sitelerde 1841 lira diyor bazılarında da 1741 lira oldu deniyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Ben bırseyden sorucam da ben PTT atmye gittim para çekmek için ama atmde para yoktu sonra eve gelince mesaj geldi para çekildi diye acaba çekilmiş gibimi gözüktü çünkü atmde deneme yaptım
Kardeşim atm senden sonra parayı vermiş seneler önce bnmde başıma geldi hırsızlar atm de birşeyler yapıyorlar para yok gözüküyor ama arkandan veriyor senden hemen sonra biri gelip aliyo parayi malesef hemen ptt ye git araştır derim geçmiş olsun
Bereketli olsun ne kadar çektiniz ben zamlardan birsey anlayamadım enflasyon farkı yatmış galiba bu ay ama zamlı maasimiz ne kadar bundan sonra ne alacağız fikriniz var mı? Bazı siteler 1741 diyor bazıları 1841 diyor
Tamam kardeşim benimde ptt atmsiydi sana para çekildi diye mesaj gelmesi sıkıntı işte tekrar ptt ye git para çekmediğini ama böyle bir mesaj geldiğini söyle hesaba baksınlar derim
Merhabalar e devlette banada 2381 lira gözüküyordu ayın 8 inde maas günümdü ama sadece 1840 lira ödendi siz bir kerekte mi aldınız 2381 lirayı 540 lira enflasyon farki sonradan mi yatacak bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim