Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos evde bakım maaşları bayramdan önce yatar mı?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
Evde bakım maaşları Bayramdan öňce yatarmı Burda her ayın 13 yatıyor yine aynısındı yatar bilgisi olan Arkadaşlar cevaplasın.

Bayramdan önce (2019 Ağustos) evde bakım aylığı yatar mı?

Bayramdan önce evde bakım aylığı yatarmı sizce.?

Arkadaşlar evde bakım aylıkları e-devlette güncellenmiş. Ödemeler bayramdan önce ayın 9 unda 1384 TL olarak yapılacakmış.

Bakım aylıkları

Ağustos bakım aylıkları yeni zamlı miktarıyla e-devlette güncellenmiştir. 1384

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eskişehir ayın 9 unda yatacak e devletten baktım oyle yaziyo

Geçen bayramda bizim maaş günü 02 diye gözüküyordu. Bende bayramdan önce yatırılacak diye düşündüm ama maalesef her zamanki gibi ayın 13 ünde yatırıldı. Neden son ödeme tarihinin erken yazıldığını anlayamadım. Ama o zaman bayramla maaş arası 10 gün vardı şimdi ise bazıları Bayram Arefe'si alıyor o yüzden büyük ihtimal erken ödeme olur. Hayırlısı olsun inş

Ben haziranda başvurdum. Onaylandi. Fakat e devlette kayit bulunamadı yaziyor. Her gün bakiyorum ayni. Bu durum normal mi acaba

bizimde ayın 13 ünde yatıyor ama e devletten bakınca " kayıt bulunamadı " yazıyor sebebi ne olabilir

Adana güncellenmiş arkadaşlar 1384 tl son ödeme 02 08 2019 yazıyor herhalde bayram öncesi maaşlar ödenecek

Kayıt bulunamadı yazıyor herkes te aynımı

Ödeme günü 2 yazan arkadaşlar. Bakım maaşı alan oldumu? Geçen bayramda benimde öyle yazmıştı ama maalesef erken yatırılmadı. Ve neden öyle tarih yazıldığını anlamadım. Ama büyük ihtimal erken yatar

Agustos ayi icin e devlette ayin 13 u yaziyor. Bu durumda erken yatma olayi olmuyor dogrumu anladim. Ilk kez alicaz. Ayrica il dışındayız baska bir ilden maasi almamiz sorun olurmu

Bakan açıkladı arkadaşlar ayın 9zunda yatacak

Evet 9 ağustos gece saat 12.35 ten itibaren bakım maaşları hesaplarda olacaktır.

Konya yatmıştır

Merhaba Temmuzda bakımı ücreti 1305 tl olarak yattı Emekliler temmuz ayında zamlı maaşlarını aldılar fakat Bakım ücreti alan engelli yakınlarına temmuz farkları ağustos ayında ödenecek dendi.9 Ağustos'ta yani bugün1384 tl olarak yattı anlamadığım?Ağustos ayında 1384 artı temmuz Ayı'nın farka da eklenerek yatmasıgerekmez miydi?1384+temmuz farkı 79 yuvarlama = (1463 TL bi ücret yatması gerekmiyormuydu ağustos ayı içinde?

2022 maaşları peşin yatırıldığı için Temmuz ayı zammı Ağustos'ta yatırıldı. Ama bakım maaşları öyle değil. Ay dolacak sonra maaş alınacak.bu aldığımız maaş Temmuz ayının maaşıydı.zamlı haliyle 1384

Üst Alt