Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos'da emekli oldum. Bayram ikramiyesini nerede görmeliyim?

KargameL

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
1 Ağustos tarihi itibari ile emekli oldum ve 24 Eylül'de ilk maaşımı alacağım ancak Kurban Bayramı ikramiyesini edevlette hiçbir yerde göremiyorum.
Siz bu miktarı nerden görüyorsunuz ? Alacağımız söylenmişti yoksa ödenmeyecek mi ?

KargameL öncelikle hayırlı olsun emekliliğiniz
E devlete görünmez ikramiye tutarı maaş hangi bankadan
Olacaksanız o hesaba yatırır sgk eğer yatırmamışsa ikramiyeyi sgk dilekçe verebilirsiniz
Daha sonra tutar yatırılır 24 eylül bekleyin
İlk maaşınızı aldığınızda durum netleşir.

KargameL
Emekliliğiniz hayırlı olsun. Bende 1 ağustos itibari ile emekliyim. Edevlet uygulamasından sürekli bakıyorum, 2 gün önce emeklilik kaydında bilgi var ödeme ayın 18'i yazıyor. Uygulamada maaş bilgilerine girdiğimde maaş yazmıyor. Her şeyde 0 TL yazıyor. Acaba Sgk'lardan mı fark var. Sizde maaş bilgisi yazıyor mu. 24 eylülde maaş alacağınızı nereden öğrendiniz.

nasip olursa bende maaşı 23,10,2018 de çekicem benimde maaş günü belli diğer kısımlar sıfır görünüyor

@KargameL bayram ikaramiyesini çektiğinizde burada paylaşırmısınız.bende 01 ağustos itibariyle emekli oldum 23 ekimde maaş alıcam nasip olursa

@yesilsy sgk dan mesajla bildirdiler .10 gün sonrada e devlette göründü. sizin maaş gününüz ayın 18. günü sanırım 18 ekimde birikmişlerle birlikte maaşınızı alırsınız hayırlı olsun

umut2135

Umut bey, bir yakınımın e devlette görünen bilgileri ama bize aylık bağlanma oranları düşük geldi hele 2000-2008 arası olan. Bu konudaki fikirlerin nedir?

AYLIK BASLANGIÇ TARIHI : 01.08.2018 GÖSTERGESI : 9475

DURUM KODU : HISSE ORANI : 1/1

AYLIK TUTARI : - BANKA :

BANKA SUBE : - EK ÖDEME TUTARI :

KESINTI TUTARI : - BIRIKMIS AYLIK TUTARI : 0

AYLIK BAGLAMA ORANLARI GÜN SAYILARI

2000 ÖNCESI : 63.00 2000 ÖNCESI : 1893

2000-2008/10 ARASI : 45.00 2000-2008/10 ARASI : 2959

2008/10 SONRASI : 31.78 2008/10 SONRASI : 870

INTIBAK : 0.00 TOPLAM : 5722 gün

Hala ek ödemesi ve maaşıda e devlette gözükmedi...

Aylık bağlama oranları neye göre değişiyor?

Arkadaslar benim esimde kurban bayramından bir ay önce vefaat etti iki gün önce birikmis maaş aldım ama bayram ikramiyesi yok ne yapmalıyım .

Üst Alt