Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos'ta 2022 maaşım onaylanmış. İlk maaşı ne zaman, ne kadar alırım?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
mrh ben manisa salihliden dursun ben sera hastasıyım 2015 tembusta özürlü maşina baş vurdum sosyal yardımlaşmadan hastaneye gittim heyete girdim heyet bana ağustosun 12 de vakfa gitmemi söyledi sonucu ordan öğren dedi tmm dedim ve gittim raporum yüzde 51 dediler ve 31 ağustosta onaylanmiş bn nekadar alırım ve nezaman ve bu aylıklara nezaman zam ve artırılır bana yardımcı olun

nurlah

Özürlü (% 40-69) Aylığı: 916, 52 TL (1 aylık miktar: 305, 51 TL )

ii gunler ben bısey ogrenmek istıyorum bana engelden yuzde 51 verdiler ve balt hazrd falan olursa kac oran olucak pekı cvplarsanız cok sevinırım

ve malulen 13,1 verdiler ve yuzde onun uzerıne maas bağlanıymus doğrumudur acaba ?

evet hanfendı iş kazası malulen 13,1 ve engelli ise 51 verdiler ama malulen kesinlestı ama bugunde heyete girip yuzde 51 sizce ne olur simdiden tesekkrler

tolgafore
İşgöremezlik aylığı için şuradan yardım alın lütfen:İş Kazası, Meslek Hastalıkları, İstirahat Raporları

burası 2022 aylıklarıyla ilgili forumdur işgöremezlik aylığı için linkini verdiğim forumdan yazın.

işgöremezlik aylıgı baglanırsa 2022 aylıgı alamazsınız.

ayrıca % 51 engelli sağlık kurulu raporu almışsınız galiba. eger öyleyse şurayı inceleyin lütfen:Diğer

Tmm abi ben ilkkez alcem 32015 ..31 ağustosta onaylanmış birikmiş nekadar ve ne zaman alcem

ÖZÜR DİLERIM ABLACIM ZAM VARMI HANI ASKERI ÜCRET 1.300 TLLEYE CIKIYORDA

ÖZÜR DİLERIM ABLACIM ZAM VARMI HANI ASKERI ÜCRET 1.300 TLLEYE CIKIYORDA

nurlah
Aralık'ta zam yok. 1 Ocak 2016 itibariyle 2022 aylık miktarları yeniden belirlenecektir. Aralık'ta daha önce yazdığım miktarda birikmiş ve dönem aylıgını alacaksın. mart dönem aylıgını zamlı alacaksın.
aralık dönem aylıgı içindeki Ocak ve Şubat'ın farkı da mart'ta ödenecek sana.
yani Aralık'ta eline geçecek parayı zam etkilemiyor. 2016 yılı aylık miktarlarını merak ediyorsan Ocak'ın ilk haftasında zaten yayınlarım.

01.07.2015 - 31.12.2015 döneminde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları şu şekildedir:

Yaşlı Aylığı: 610, 32 TL (1 aylık miktar: 203,44 TL )

Özürlü (% 40-69) Aylığı: 916, 52 TL (1 aylık miktar: 305, 51 TL )

Bakıma Muhtaç Özürlü (% 70 ve üstü) Aylığı: 1374, 79 TL (1 aylık miktar: 458, 26 TL )

18 Yaş altı Özürlü Yakını Aylığı: 916, 52 TL (1 aylık miktar: TL ) 305, 51 TL

teşekür ederim ablacım kafani şişirdiğim icin özür dilerim son bir sorum olacak ablacım bunu her aya cevirsem nerden yapabilirim

ablacım amcam da 2022 maşi alaca k oda ilkkez daha raporu yüzde 50 2015 eylülün 28 de onaylanmiş nekadar alır bu son ablacım

2022 aylıkları 3 ayda bir ödenir. aylık alman mümkün değil. dolayısıyla 3 aylıgı aylığa çevirme işlemi yapamazsın. başka yerde amcana dair de soru sordun. ve ben orada dedim ki amcan vakfa ne zaman başvurdu? cevap da vermedin. başka yerlerde yazınca sen de yazdıgın yeri bulamıorsun anlaşılan:)
buradan da tekrar edeyim yine. amcan vakfa raporuyla birlikte ne zaman başvurdu? bana aylıgın onaylandığı tarih değil raporuyla birlikte vakfa başvurdugu tarih gerekli hesabı yapabilmem için.

tesekkurler ama bır anlasam bunları işte :) yaa bırde bu yuzde 51 balt hazrda kacadusuyor acaba :)?

2015 ağustosun 20.25 rası vakfa raporuyla gitmiş raporunu vermiş ve ablacım senin dediğin o kağitları imzalamiş

nurlah
o zaman amcan da senle aynı miktarı alacak:) toplam 1833 TL.
Ağustos'ta başvurmuş. bu durumda aylık başlangıç tarihi 1 eylül. 1 Eylül'den 1 Aralık'a kadar birikmişi 916,52 TL.
aralık dönem aylıgı da 916,52 Tl. toplam 1833,04 Tl alacak.

tolgafore şuradaki rapor örneğine bakarak cevap ver. % 51 neresinde yazıyor? http://www.engelliler.biz/forum/sag...da-yonetmelik-30-mart-2013-a.html#post1276946
eger raporun ön yüzünde "özürlü sağlık kurlu raporunun sonucu" kısmında,kişinin özür oranı kısmında yazıyorsa hastalık oranların balthazard'la toplanmıştır zaten.

evet iş kazası gecırdım henfendı ve sürekli iş goremezlık maası bağladılar ama ogrenmek istedıgım bu maas nekadar oluyor acaba

Üst Alt