Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ahmet Yılmaz Şarlak'a skolyoz ameliyatı olan var mı?

• Konbuyu başlatan naughty-04
  • Başlangıç tarihi
N

naughty-04

arkadaşlar 26 yaşında 50 derece skolyozum var.ahmet yılmaz şarlak'a ameliyat olan var mı...lütfen yazsınlar olanlar...

SELAM AHMET. SKOLYOZ AMELİYATI OLDUM BEN AMA 15 YAŞINDAYDIM FAKAT BENDEKİ SKOLYOZ 120 DERECEYDİ. O KADAR AMELİYATLA 60 DECEYE İNDİREBİLDİM BEN msn mihruvefa_@hotmail.com sen araştıyorsan sana anlatırım.

Ahmet beye ameliyat olan hasta gördüm ama 13 yaşındaydı

sen direk olarak hacettepe hastanesi git orda çok iyi doktorlar vr

naughty-04 ben de kocaelinde oturuyorum düzce araştırma hastanesinde dr kamil çağrı köse var filmlerimi gönderdim önce.yarın da muayene olmaya gidecem inş yine yazarım inş( bu siteden öğrendim onu)

kocaelide ahmet şarlak var

naughty-04;
gayet ii görünüyodu korse takmışlar 3 ay takıcakmış ama hastane gayet ii

bahar077 kocaelide ahmet şarlak var demişsin hangi hastanede yazar mısın?

naughty-04 ben ahmet şarlak hocaya amaliyat olanlardanım gayet iyi bir doktor .

ben amaliyatımı eylünün 6 sında oldum skalyozum 40 dereceydi 15 yaşındayım.

Ahmet yılmaz ŞARLAK kocaeli ünüversitesi ortapedi bölümü ana bilim dalı başkanı çok iyi bir doktor amaliyatın 2 günü korse yardımıyla aya kaldırdı 1 hafta içerisinda taburcu oldum amaliyatım estetik yapıldı hastane çok temiz tavsiye ederim.

ahmet şarlak ı ben de tavsiye ederim. kendisi benim de doktorumdu. 7 seneyi geçti çok şükür her şey güzel gidiyor. hiç bir sıkıntım olmadı.
kocaeli üniversitesinde de ilgi ve bakım da güzel. içiniz rahat olsun.
ameliyat olduğumda 15 yaşındaydım, bir hafta hastane de yatış olmuştu. 6 ay kadar da koruyucu korse kullandıktan sonra bazı şeylere dikkat etmemi tavsiye etmişti. bol bol yürümek ve yüzme.. ağır taşımamak ve kayıp düşmemeye dikkat etmek..

inşaallah en kısa zamanda siz de şifaya kavuşursunuz.. bu arada ilk hissettiğiniz güzellilk rahat nefes alabildiğinizi fark etmek olacaktır..

bu ayın altısında benim amaliyatıma 3 ay alcak inşallah korseyi çıkartır benim platinlerimin uçlarıı kalkık gibi duruyo çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz.

nasıl yane platinlerin ucu kalkık ..dışardan bellli mi oluyor ?

evet platinlerin uçları dışardan belli oluyor ama bugün kontrolum vardı ve kilo alınca onlar yok olucanı söyledi ve korseyi de zayıf oldugum için belli oldugunu söyledi.

Kızımın Skolyoz ameliyatını başarıyla yapan sayın Prof.Dr.Ahmet Yılmaz ŞARLAK beyfendiye sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi bir ömür borç biliyorum. Ben ve ailem yaşadığımız sürece dualarımız hep sizinle olucak. Ayrıca ameliyatında emeği geçen baş asistan halil beye Dr. Cengiz bey ve tüm Ortopedi ve Travmatoloji servisinde görev yapan doktorlara ve hemşire hanımlara vede tüm personele sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Kusursuz ve tek kelime ile mükemmel bir hizmet gördük. Hepinizden Mevlam Razı Olsun

skolyoz amaliyatını olmak istiyorum

prof.dr ahmet yılmaz şarlak hocaya nasıl ulaşabilirim bilen varsa yazsın lütfen.

Tel: 0 262 3037359

Adres: Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi

Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı 41380 Umuttepe / KOCAELİ

şuan 19 yaşındayım ve 7 yaşındayken ahmet şarlak benim doktorumdu skalyoz ameliyatım esnasında sağ ayağımın sinir damarını ezmişti ameliyat sonrası 2 sene yürüyemedim sonra fizik tedaviyle ayağa kalktım 12 sene geçmesine rağmen dizkapağımdan aşağısını hissetmiyorum ve sağ ağağım sol ayağımdan geç geliştiği için sağayağım 5 cm kısa
skalyoz ameliyatım gayet başarılı geçtiği denildikten 15 gün sonra bir daha ameliyat masasına yattım ufak bir kemik parçası unutulmuş onu almak için
sizler için bilemiyeceğim ama benim için olumsuz bir deneyim oldu

Skolyoz için Dr. Ahmet Şarlak'a yönlendirildim. Bu doktora muayene olan var mı?

İyi günler.. Şuan 23 yaşındayım ve skolyoz hastası olduğumu yeni öğrendim. Kocaeli Derince Eğitim Araştırma da muayene oldum doktorum skolyoz olduğumu ve Kocaeli Tıp fakültesinde takiplerimin alınmasını istedi. Tıp fakültesine gittiğimde doktor skolyozum olduğunu doğruladı ve ameliyat olabileceğimi yada takip edilebileceğimi söyledi. Ancak hiç bi hekim bana açıklama yapmadı skolyozum olduğunu biliyorum sadece o kadar. Tıp Fakültesi beni Dr. Ahmet Şarlak a yönlendirdi salı günü onun muayenahanesine gideceğim bakalım sonuç ne olacak?? Ahmet hocaya muayene olan birileri var mı acaba???

Sizin adınıza üzüldüm. Versiğiniz bilgiler için teşekkürler :)

Arkadaşım skolyoz hastasıyım 19 yaşındayım 45 derece skolyozum var doktorum hacettepeyi önerdi fakat durumumuz yok babam ssk dan emekli hacettepede ssk dan yararlanabilip ameliyat olacagım bir doktor varmı bildiğiniz

Üst Alt