Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ahşap abajur, lamba, aksesuar yapıyorum...

tremor

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, kendimi bildim bileli bu hastalığın pençesin deyim, öyle zaman oldu ki hayatımı mahvetti en özelk en güzel günlerimi kabusa çevirdi, 2005 den bugüne tedavi görüyorum, acak 2020 de beyin pili operasyonu geçirdim, şikayetlerim kısmen azalmakla beraber yeni sıkıntılarla devam etmekte, doktorum bu zorlu dönemi en iyi şekilde aşabilmem için daha önce hiç yapmadığın beceri işleri yap, hem el becerin gelişir hemde kendini iyi hissedersin dedi, bende başta eşim olmak üzere birkaç kişinin desteğiyle daha önce hayal bile edemeyeceğim ahşap tasarımlar vs yaptım.. bunları şuanda stokluyorum yakın zamanda benim gibi engel tanımayan bir kaç kişi bularak sağlık bakanlığı desteğinde bir sergi açmak bunun geliri ile bir engelli atölyesi oluşturmak istiyorum, varmısınız bunun içinde bulunmaya, çalışmalarınızı bu konu altında paylaşınız,

iletişime geçmek isterseniz Gsm:0538 927 1435 yada telegram adım yenice

https://www.facebook.com/photo?fbid=10158737146866940&set=pcb.10158737149976940

tremor

Enfes görünüyorlar. Her birini fotoğraflayıp burada paylaş lütfen. Bir de ortalama bir fiyat yazarsan çok daha iyi olur.

Bülent abi ben bunları bakanlık destekli bir sergide başka katılan ürünlerle birlikte engelli atölyesi oluşturmak için biriktiriyorum, şuan 7 adet abajur 3 takım sepha (tamamen ahşap,yapımı sürüyor) var , illaki fiyat gerekirse internette yapay şekilde 500-1000 tl arası benim vereceğim fiyat 250-600 arası ve kullanılan malzeme gerçekten çok kaliteli ve pahalı, zaten ağaç kısmıda tamamen doğal(yıldırımla yıkılmış çam veya dağ çileği ağacı) ama yaptıkça paylaşırım.:)

Üst Alt