Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aihm'e şikayetim ve sonucu [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evet yıldırım belediyesini bi konuda şikayet etmiştim konuya fazla deinmicem uzamaması için bu şikayetin takipsizlik olması sonra buna itirazımın yine takipsizlikle kesinleşmesi ve bunun üzerine bakanlık muharebe kanun yararına bozmaya götürmüştüm buda olumsuz sonuçlanmıştı sonrada en son anayasa mahkemesindende olumsuz sonuç almamla iç hukuk yolları tüketilmişti bende en son ahime gittim buda olumsuz sonuçlandı altta ahimden gelen cevabın resimleri var tek tesellim müracatlarım için her hengi bi ücret ödememem
biggrin.gif

5Y5ZAl.jpg

bu k reide cevabı yazan daire yazı işleri müdürüne diom ki bu dünyada adalet yok
cool.gif

konu en son yerde ret edildi bundan sonra uzaylılara itiraz ederiz bu olayı heralde :D

konu önemli değil bende kalsın ama takipsizlikle sonuçlanmıştı yıldırım belediyesini şikayet etmiştim kasım 2015 te bu olayı en son 24 ağustosta ahime götürmüştüm eğer kabul edilseydi heralde mahkemesi yıllar sonra olurdu çünkü aihm de mahkemeler geç başlıo ve uzun sürüo

basari

Konu önemli olabilir, seninle aynı sıkıntıyı yaşayan bi engelliye fikir vermiş olursun

bizim evin kapıları hasarlıydı 3 kapısı birden yapımı pahalıydı imkanımda yoktu yıldırım belediyesine defalarca müracat ettim sonuç alamadım gibi yıldırım belediye başkanı olan ismail hakkı edabaliyle bu konuda 1 kez dışında görüştürülmedim ve belediyeye sokulmadım bi vatandaş olarak bana böyle davranamazlar başkalarının bu gibi sorunlarını yapıolar artık torpillimi yapıolar nasıl yapıolar bilemiom orda birinin kapısını kendisi yapıldığını bana söylemişti şimdi bizim mahkemeler bu işlere bakmıolar bakanlık muharebe hatta anayasa mahkemesine kadar gittim ve iç hukuk yolları tükenincede aihme gittim bundan sonrada başka konulardada aihme kadar gitcem sonuç alamazsam bile

bizim evin kapıları hasarlıydı 3 kapısı birden yapımı pahalıydı imkanımda yoktu yıldırım belediyesine defalarca müracat ettim sonuç alamadım gibi yıldırım belediye başkanı olan ismail hakkı edabaliyle bu konuda 1 kez dışında görüştürülmedim ve belediyeye sokulmadım bi vatandaş olarak bana böyle davranamazlar başkalarının bu gibi sorunlarını yapıolar artık torpillimi yapıolar nasıl yapıolar bilemiom orda birinin kapısını kendisi yapıldığını bana söylemişti şimdi bizim mahkemeler bu işlere bakmıolar bakanlık muharebe hatta anayasa mahkemesine kadar gittim ve iç hukuk yolları tükenincede aihme gittim bundan sonrada başka konulardada aihme kadar gitcem sonuç alamazsam bile

İnşallah en kısa sürede sonuç alırsın

sonradan büyükşehir belediyesinden yaptılar o kapıları o mesele çözüldü ama yıldırım belediyesinin yapmaması ve belediye başkanıyla görüştürmedikleri için aihme kadar götürdüm bu olayı normalde aihm işkence uçlarına falan bakıo aslında o yüzden bence ret edilmiş olabilir die tahmin ediom

Başarı, önce belediyeye sorunu giderecek maddi gücün olmadığından dolayı yapılmasını rica edecektin itiraz gelirse kaymakamlık ve valiliğe gidecektin yapılmazsa sonra şikayet yoluna gidecektin, kapım yapılmıyor diye şikayette bulunursan tabi yapmazlar, :rolleyes: sen engelinden dolayı çalışamadığını ve maddi gücün olmadığı için yaptıramadığını belirten şekilde gerekli yerlerden talepte bulunacaktın sonrasında şikayet edecektin, neyse sonunda hallolmuş ya geçmiş olsun :)

o dediklerini sonuna kadar yaptım yani kaymakamlığa ve valiliğede gitmiştim sonuç alamamıştım büyükşehir belediyesinede gitmiştim de en son onlar yapmıştı kapıları ama yıldırım belediyenisinin davranışları kötü muameleri falan kapıdan sokmamaları yüzünde olayı aihme kadar götürdüm aihm işkence olayına sokmamış bu olayı demekki ama aslında kötü muamele bi tür işkence şeklidir bana göre aihm farklı düşünmüş bu konuda yapacak bişi yok konu kapandı zaten

Üst Alt