byilmaz21
Öncelikle çalışan birisiyim Mağdur değilim bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum.
Binlerce üyesi bir site,
Sürekli rapor ve sürekli vergi indirimi ile emeklilik Hk çalışmalarımı tamamlayıp TBMM deki çoğu milletvekilleri, kamu Denetleme Kurumu, parti yöneticilerine, Cumhurbaşkanlığına, SGK uzmanı yazarlara, TSD, Türkiye sakatlar konfederasyonu, Türkiye Engelliler konfederasyonu vb. Yerlere mail attım bunların azda olsa dönüş yapıldı sürekli bıkmadan usanmadan çoğunuda telefon ile ulaşmaya çalıştım. Bu arada buradanda yazdım görüş ve önerilerinizi beklerim katkıda ve destek verin diye ama yok denecek kadar az oldu. Sosyal medya üzerinden bana mağdurlardan ulaşanlar oldu.
28 Eylül 2021 de çıkan yönetmelik 15. Madde 4 .bölüm çabalarımız la eklendi. Hamdolsun
En azından bu madde mağduriyetleri önleyecek.
Bu arada çalışma bakanlığı çalışmaya devam ediyor kapsamlı bir yönetmelik çıkacak eğer ilgili bakanlıklar uyum sağlanırsa.
TBMM'DE meclis komisyonu dişekçemi işleme aldı.
İlgili TBMM' de ki komisyonlara ulaşılarak gerekli bilgiler ve dökümanlar mail yoluyla ulaştırıldı. Hukukçular ile Uzmanları destek verdi.
Bu arada desteğini esirgemeyen
TSD başkanı, İstanbul milletvekili Serkan Bayram,
Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Engelli ve yaşlı hizmetleri genel müdürü Orhan Koç,
Aile ve sosyal hizmetler bakan yardımcısı Fatma öncü, Engelliler konfederasyonu yönetimi, eski milletvekili Lokman Ayva, SGK Uzmanı Resul kurt,
Cumhurbaşkanı başdanışmanı Ayşe hanım, AK Parti engelliler koordinasyon merkezi, Ak Parti İstanbul Engelliler koordinasyon merkezi hepsine teşekkür ederim.