Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanına nasıl ulaşırım?

furkan-)

Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
0
Aile sosyal hizmetler Bakan sayın zehra selcuk zümrüt bakana nasıl ulaşabilirim görüşmek için arkadaşlar

Selamlar,

Tüm Bakanlıklarda Özel Kalem Müdürlüğünde Bakanların Özel Kalemleri vardır. Bakanın her türlü program ve görüşmelerini organize ederler.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınında Web sitesinde (aşağıda) numarası var. Direk arayıp, derdiniz neyse anlatıp yardım isteyebilirsiniz. Onlara sakın asistan, sekreter mantığı ile yaklaşmayın. Bakan yerine karar verebiliyorlar, onların onayından geçmeyen hiç bir şey Bakanın önüne gelmiyor. Bu yüzden önce onları ikna etmeniz gerekiyor. Sonra size Bakan ile randevu verirlerse görüşebilirsiniz.

https://www.ailevecalisma.gov.tr/iletisim/bakanlik-iletisim-bilgileri/merkez-teskilati/

StratoS

Burayı aradım bakanla görüşmek istedim söyledim talep i diye sordular evet dedim aktarma yapır bir kadın actı teli durumu anlattım sonra benim TC mi ve tel nomu istedi verdim bakana bu durumu iletcem dedi 2 gün önce ne arayan var ne soran

furkan-)

Kamuda ben bilgileri verdim, bekleyeyim diye bir şey yok. Ölene kadar beklersiniz...

Devamlı kendinizi hatırlatmanız lazım.

furkan-)

Programını takip edip, girişken olarak ayaküstü yakalamanız lazım

hozgul

Dedingibi yapcam bu mantıklı

StratoS

Sabah kalem müdürünü aradım saat 9 a on vardı mesai başlamadı deyip yarım saat sonra ara deyip geciştirdi

Annemi babamı 65 lik maaşına baglamıyor vakıf dairede 3 kişi kalıyorlar engelli ablamla birlikte kalıyorlar engelli maaş alıyor ablam gelir 480.TL başka gelir yok sosyal güvence yok ben ayrıyım uzaktan az çok yardımcı oluyorum vakıf diyorki babayı evi var diye baglamıyor ist avcılar

furkan-)

Etkileyememişsiniz demek ki. Önce onu kazanmanız gerekiyor. Görüşmeye devam edebilirsiniz.

Son zamanlarda doğaçlama görüşmelere de müdahale ediliyor. Yani Bakanın yanına güvenlik sebebiyle çok yaklaşamıyorsunuz.

TV. Cıkışlarında eline kagıt vermek bile yeterlidir

StratoS

Sabah gene aradım ama TC le sorgulama yaptı bştane bayan evi raic bedeli olarak hepalanıyo deyip bu yüzden baglamazlar dedi

furkan-)

Ben ileteceğiniz konunun ne olduğunu bilmiyorum. Demek ki araştırmışlar ve size cevap veriyorlar. Haklı olduğunuz bir konu varsa, ısrarcı olup görüşme konusunda ikna edebilirsiniz.

Siyasetçiler seçim zamanı kapınıza kadar gelirler

seçimden sonra kapıdan kovarlar .

Hiç uğraşma ulaşacağım diye

SERAFİM

Kendi halkına önem vermeyen Türkiyem benim ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN İNŞALLAH

Üst Alt