Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanına nasıl ulaşırım?
Tüm Bakanlıklarda Özel Kalem Müdürlüğünde Bakanların Özel Kalemleri vardır. Bakanın her türlü program ve görüşmelerini organize ederler.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınında Web sitesinde (aşağıda) numarası var. Direk arayıp, derdiniz neyse anlatıp yardım isteyebilirsiniz. Onlara sakın asistan, sekreter mantığı ile yaklaşmayın. Bakan yerine karar verebiliyorlar, onların onayından geçmeyen hiç bir şey Bakanın önüne gelmiyor. Bu yüzden önce onları ikna etmeniz gerekiyor. Sonra size Bakan ile randevu verirlerse görüşebilirsiniz.
Burayı aradım bakanla görüşmek istedim söyledim talep i diye sordular evet dedim aktarma yapır bir kadın actı teli durumu anlattım sonra benim TC mi ve tel nomu istedi verdim bakana bu durumu iletcem dedi 2 gün önce ne arayan var ne soran
Sabah kalem müdürünü aradım saat 9 a on vardı mesai başlamadı deyip yarım saat sonra ara deyip geciştirdi
Annemi babamı 65 lik maaşına baglamıyor vakıf dairede 3 kişi kalıyorlar engelli ablamla birlikte kalıyorlar engelli maaş alıyor ablam gelir 480.TL başka gelir yok sosyal güvence yok ben ayrıyım uzaktan az çok yardımcı oluyorum vakıf diyorki babayı evi var diye baglamıyor ist avcılar
Ben ileteceğiniz konunun ne olduğunu bilmiyorum. Demek ki araştırmışlar ve size cevap veriyorlar. Haklı olduğunuz bir konu varsa, ısrarcı olup görüşme konusunda ikna edebilirsiniz.