Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekimi değişikliği ve askerlik şubesine başvuru süreci..?

yyusuff

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamunaleykum arkadaşlar..
Ben muane olmak için şübeye gittigimde beni aile hekimine sevk ettiler fakat sorun ben unvts de okurken bunu DÜZCEYE aldırmıştım fakat orda kalmış şuan İSTANBULDAYIM aile hekimi direk hastaney sevk edıoyrmus heralde artık tekrar geri şubeye göndermiyor..Aile hekımı degısıklıgı yaptım fakat ayın 5 e kadar beklemede dıyor ben 30 und Askerlik şübesınden işlemleri başlattım yanı 5 6 gun beklemem gerekıyor bu sıkıntı çıkartırmı bılgııs olan varmı Askerlık şubesıne soruyorm aile hekımıne bız karsımıoz dıo saglık kurluuna soruorum bız bılmeyız dıo kıme sorcagımı şaşırdım buraya bır yazım dedım bılgııs olan yardımcı olursa sevınırm...

aile hekimine biraz geç gittim bir sıkıtı çıkmadı askerlik şubesınden verilen kagıttakı 5 günlük süre aile heikimin hastneye sevk ettikden sonra başlıyormuş...
ayrıca geçen sene kilodan uzatma almışdım 177 boy 108 felan dim
bu sene 176 121 kiloyum heyete giricem yarın muaf veririrler ki 2incisinde acaba?
birde göz olarak sag gözde 4.00 sol 0.75 sag gözümdede yuzde 90 görme kaybı var adamlar saglamsın diyor hiç bir şey anlamadım bu işden ben :D
29 yaşındayım ve vucudumda baya yag bezesi var fıtık var belde baya sıkıntılarım var anlatıyorum anlatıyorum saglamsın dıyorlar

hocam herşeyi geçtim kilon bir kere asker olmana engel!??..çok ilginç bir durum kolay gelsin..

doktorlara o kadar anlatmama ragmen gene uzatma verdiler bu 2ıncı oldu 3 de son galıba ?

selamnaleykum
konuda belirttigim gibi ikinci uzatmayı beklıyordum fakat nasıl olduysa elverişli raporu verdiler anlamadım ...
bu ıkıncı kontrol ılk kontrlde itiraz etmiştim baska ıtıraz hakkın yok demısıd bana askerlık subesındekı eleman bu sene tekrar kaarara ıtıraz edebılrımıyım bılgısı olan varmı belgelerı hastneden alamadıgm ııcn henuz askerlık subesıne gıdemedım bır sorım dedım bılgııs olaan varsa

Üst Alt