Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekimi ehliyet raporu verirken hangi sağlık değerlerine bakıyor?

Hasan Dağa

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhaba herkese aile hekimleri ehliyet raporu verirken nasıl muayeneler yapıyor acaba ? Kan testi tansiyon ölçümü falan herhangi bir şey yapılıyor mu acaba bilgisi olan var mı ? Teşekkürler.

engelli raporum yok ama anksiyeteden dolayı kontrol muayenesi şartım var 1 yılda bir.
Aile hekimine gideceğim şimdi raporu yenilemek için 1 yıl dolmak üzere.
O yüzden merak ettim aile hekimi rapor verirken nasıl muayeneler yapıyor acaba nasıl testler uyguluyor ?

@Fatih4972,
Evet yönlendirecek zaten psikiyatriye sevk edecek rapor yenilemem için onu biliyorum.
Onun dışında ne gibi testler yapılacağını merak ediyorum kan testi tansiyon falan ?

@Hasan Dağa,
Jan testini neden istesin düzenli ilaç icib icmefigini kendski degerdrn ölçmek icin ister genelde psikiyatri dokturu.Se kendini iyi hissediyorsan ilaç da içmeye bilirsin.Aile hekimi rutin sorular sorar ilac geçmişin baka bilir ilac kullanıyormusun diye.Sürelide vere bilir raporu onun insiyayifine kalmış. Belki 2byıl der yada 6 ay der kontrol şehri koya bilir.Bu birazda senin duruşuna bağlı öz güvenime bağlı konuşma yeteneğine bağlı.unuymwki kimse senin beyninin icini okuyamaz Senin konuşman etkili olur.Herşeyide paylaşmak zorunda değilsin aile hekimi ile işine geldiği gibi cevapla istediğin düşündüğün şekilde sürücü belgesi raporunu al.Her şey sana bağlı yani dediğim gibi kimse senin düşüncelerini okuyamaz sadece temel sorular sorar

Üst Alt