Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekimi heyet için 4 farklı polikliniğe sevk verdi.Hepsine görünmek zorunda mıyım

cemtk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, aile hekimimde sağlık muayenesi oldum. Öncelikle boyum 1.79 kilom 50 olduğu için sistem zaten direk boy kilo uyuşmazlığından sevk verdi. Aile hekimime enerjimin günlük hayatta bile bana zor yettiğini söledim. Özellikle ağır egzersizde ( bayır çıkmak gibi) nefesim zor yetiyor. 5 yıl önce de Supraventriküler Taşikardi tanısı ile ablasyon operasonu geçirmiştim. Geçirdiğim operasyondan itibaren 5 yıldır hissettiğim bir çarpıntı yaşamadım.

Aile hekimim 4 farklı polikliniğe sevk olunca heyete çıkarsın senin için daha iyi olur direk muafiyet bile alabilirsin diyerek İç hastalıkları ve kardiyoloji haricinde bir rahatsızlığım bulunmadığı halde göğüs hastalıkları ve nörolojiyede sevk yazdı. Bu dört polikliniğin hepsine de görünmek zorundamıyım? İlçeden 2 saat yol ile şehire gideceğim için muayene, tahlil falan süreç uzarsa maddi manevi çok yorar gibi.

Sonuç almak ve bir daha hastaneye gelmek istemiyorsanız evet zorundasınız. Sabah erkenden çıkarsanız ikindi vakti işiniz biter diye düşünüyorum. Yazılan doktorlara görünmen sizin adınıza daha iyi olur.

bence gitmeyin o sevk ettiği doktorlara devlet de işi çok zora sokuyorlar gidin özelden alın raporunuzu ...
yüzde 80 bende raporu özelden alacan görünür de sadece göz hastalığım var..

ozmuşlu

Dostum askerlik raporları sadece Kamu Hastaneleri'nin bazılarından alınabilir. Her hastaneden alamıyorsun yani.

Askerlik başlığındayız ve arkadaş askerlik için konu açmış.

Üst Alt