Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekimi kardiyolojiye sevk etti ama randevu istiyorlar?

Malcolm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Askerlik yoklaması için aile hekimine başvurdum ve beni gata kardiyolojiye sevk etti. Oraya gittiğimde tıka basa doluydu ve hasta kayıt'ta bana randevu almam gerektiğini söylediler. Ama önümüzdeki 14 gün içinde dahi randevu yok.

Ne yapmamı önerirsiniz? Çok garip geldi bana, Benim randevu almam şart mı gerçekten?

(Bu arada askerlik muayenesi için geldiğimi söyleyemedim o hır-gürde, sadece aile hekimi sevk etti dedim. bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum)

Askerlik muayenesi için geldiğini söylesen sıra verilebilir di.

İsterseniz 182 den deneyin.askeri muayene için olduğunu söyleyin...
Malcolm

gidip askerlik muayenesi için geldiğinizi belirtin. yardımcı olmalarını söyleyin aciliyeti var diyip öyle konuşun sıra veren çalışanla. aradan bir şekilde alsın sizi

Hangi ildesiniz neden gataya gönderdi normal devlet hastanesine neden göndermedi acaba

Hallettim arkadaşlar, kardiyoloji o kadar kalabalıktı ki derdimi anlatamadım aile hekimi sevk etti demiştim sadece.

Dün gittim ve askerlik için sevk olduğumu söyleyince direkt sıra verdiler. Çok şükür.

Sağolun cevaplarınız için.

semsemsem

Askeri hastane ile devlet hastanesi bir değil. Tabi sonradan değiştirdilerse bilemeyeceğim.

Alman

askeri hastane statüsünden çıkarıldı gülhane eğitim araştırma hastanesi oldu

Muaf oldum.

Arkadaşlar askerlikten 2008 yılında geçirmiş olduğum lenf bezi kanseri dolayısıyla muaf oldum.

Kardiyoloji kısmını atlarsak süreç şöyle işledi;

E-devletten yoklama başvurusu yaptım ve hemen sonra aile hekimine gittim, o beni gata onkolojiye sevk etti, aynı gün gata onkolojiye başvurdum.

Elimde ıslak imzalı ve mühürlü patoloji raporumla onkoloji doktoruna randevusuz olarak sıra alıp girdim, raporu inceledi ve askerliğe elverişli değildir şeklinde bir rapor yazdı.

Bu raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi, aile hekimi sevk kağıdı vs gibi belgelerle birleştirip sağlık kurulu sekreterliğine teslim ettim. Onlar bana 1 hafta sonraya gün verdiler.

1 hafta sonra gittiğimde sağlık kurulu bekleme salonundaki kişiler isim isim çağırıyorlardı ve ellerinde muafiyet raporuyla dönmeleri 30 saniye sürüyordu. Benim de o şekilde oldu ve muafiyet raporunu alıp direkt askerlik şubesine gidip teslim ettim. bu şekilde süreç benim için bitmiş oldu.

Allah hepimize afiyet ve selamet versin.

baştan sona detaylıca anlatmışsınız bilgilendirme için teşekkürler

Malcolm kardeşim e devlette muaf mı yazıyor ne yazıyor söyleyebilirmisin

Ubi

henüz o aşaması tamamlanmamış görünüyor maalesef.

"Askerlik Yoklaması Aşamaları Durum

1 Yükümlü Yoklama Başvurusu Tamamlandı

2 Sağlık Kurulu Rapor İşlemleri Tamamlandı

3 Askeralma Genel Müdürlüğü İşlemleri Henüz Tamamlanmadı

Son Durum Yoklama işlemleriniz devam etmektedir."

askerlik durum belgesinde ise şubat'a kadar tecilli görünüyorum. galiba milli savunma bakanlığı'nın onayından sonra muaf yazacak.

Benimkinde de aynısı yazıyor tecilde aynı

Merhaba Hastalık ve tedavi süreciniz devam ederken mi verdiniz süreciniz bittikten sonra mı elverişli değil raporu aldınız . Hastane süreçleriniz devam ediyormuydu yani . 2013 De bende onkoloji hastasıydım o yüzden soryuorum .

Üst Alt