Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekimi sevk edemem ama ortopediye yönlendiririm dedi

kader1

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar şimdi ben ortabedi engelli yim şimdi yarın hastaneye gideceğim otomobil almak için ben köyde oturuyorum ilçeye gittim aile hekimine engelli otomobili almak için devlet hastanesine sevk istedim sevk edemem yanı öyle birşey yok dedi ançak ortabediye yönlendirdi bir kağıda imza kaşe yp ğönderdi şimdi otomobil ala bilmem için nasıl bir yol izlemem lazım teşekür ederim

Aile hekiminin sağlık kuruluna sevk etme gibi bir yetkisi yok.

Rapor vermeye yetkili herhangi bir devlet Hastanesi (Sağlık kurulu)heyet sekreterliğine gidin onlar sizi yönlendirir,Raporu ne için almak istediğinizi mutlaka belirtin.

@kader1,

Eğitim araştırma hastanesine sevk ediyor orada muayene oluyorsun DR isterse Komisyona Sevk ediyor.

Aile hekimi ehliyet için sevk ediyor,Hastaneden kurula baş vuruyorsun. Kurul seni birkaç doktora yönlendiriyor. Onlarda Uygun gorurse il sağlık müdürlüğüne yönlendiriyor. Heyet için gün veriyorlar. Sonra heyete giriyorsun. Benim süreç bu şekilde oldu. Ama heyet c ehliyetimi b ye düşürdü ve araç almak için de Uygun görmedi. Bende sol bacağımda Femur başı avakuler nekroz bulunmaktadır.

Üst Alt