Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekiminden istirahat raporu alınabilir mi?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
merhaba arkadaşlar
aile hekiminden rahatsızlığımız için istirahat raporu alabilirmiyiz memur ayda en fazla kaç gün rapor alıp işe gitmeme hakkı vardır
aile hekimi rapor vermiyorsa nereden rapor alınabilir ille hastanelere gitmemiz gerekiyor tesekurler.

aile hekimleri genelde rapor vermezler , bir üst sağlık kurumuna yönlendirirler.
memurun ayda şu kadar rapor alma hakkı diye bir şey yok.hastaysan gidersin doktora doktor uygun görürse raporunu alır kurumuna verirsin.memurun 1 yıl içerisinde heyet raporları hariç 40 güne kadar rapor alabilir, 40 günü geçerse tam teşekküllü hastaneye sevk edilirsin ve heyet raporu alırsın.
senin bu soruyu hangi amaçla sorduğunu tam anlayamadım
gerçekten rahatsızsan gidersin doktora tedavini yaptırırsın, uygun görürse doktor istirahat edersin.

hocam ne amaçla sordugumu söyleyim :) rahatsızım vce istirafat raporu almak istiyorum bu işlerin nasıl oldugunu bilmediigmden soruyorum
çunku 15 yıldır memurum hiç istirahat raporu almadim :)

aile hekimi elbette uygun görürse rapor yazar niye yazmasın ki..gerek görmüyorsa o başka ama yazamaz yazma hakkı yok diye birşey yok bazıları kaçıyor rapor yazmaktan ama inanmayın yazma yetkileri var..

arkadaşlar heyet bir defada en fazla kaç gün rapor verebiliyor bu konuda bilgisi olan varmı

Aile hekimleri rapor veriyor :) 10 güne kadar alabilirsiniz :) geçen hafta ben aldım . emin olduğum için yazıyorum

10 günden sonra vermiyorlar ama hastaneye yönlendiriyorlar :)

buzluçay
heyet bir defada 3 aylık yani 90 gün rapor verebiliyor.

kazazede;

mustafa kardeşim sagol bilgin için bende ankilozan spondilit hastalıgı var endol diye bir hap kullanıyorum işim çok agır işin başlamasından sonuna kadar yaklaşık 10 saat sürekli ayaktayım ve bunun yanında devamlı agır şeylerle ugraşıyorum yani kısacası işim çok agır akşam çok agrılarım oluyor bu durumda ben heyete girsem istirahat raporu alabilirmiyim alırsam acaba ne kadar alabilirim

Üst Alt