Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekiminin sevki manuel olarak girilmesi sonradan bir sorun çıkarır mı?

çorumlu3411

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

benım başıma şoyle bı sorun geldı kılodan dolayı 3cu heyetıme gırecektım. Askerlik şubesınde ışlemlerımı başlattım. Bana Aıle hekımlıgı/Devlet hastanesinde muayane edılebılır kağıdı verdı. Prosodur gereğı aıle hekımıme gıttım.Muayane oldum ve rapor cıkardı.Geçiçi sağlık kuruluna sevk edılebılır yazmış.Salı gunu evrak kayıta kayıt yaptırmaya gıttıgımde aile hekımı sana sevk yazmamış dedı.bende Askerlik şubesının verdığı Aıle hekimliği/Devlet hastanesınde muayane edılebılır kağıdı gosterdım.Onun fotokopısıyle evrak kayıdımı tamamladı.
Sağlık kurulu sonucunda muaf verıldım.Askerlik şubesıne gıttığımde sistemde sıkıntı çıktı.Aile hekimi hastaneye sevk etmedıgınden dolayı aıle hekımıne gıdıp verdığı raporun altına ımzalı ve kaşelı sevk yazısı almamı soyledıler. Hallettıkten sonra sıstemde sıkıntı cıktığı ıçın dedıklerı kadarıyla manuel olarak gırış yaptılar.Şuanda verdıklerı kağıttada e devlettede onay bekleme askere elverışlı değıldır yazıyor.
6 aya kadar onaylanır belgen gelır dedıler lakin bu aıle hekımı verdığı raporun orneğıyle hastaneye verdığım sevk kağıdı aynı değıl.Bu muafı onaylamazlarsa tekrar benı kurula cağırırlar mı ?

Üst Alt