Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı engelli kartı engelli park kartı yerine geçerli mi?

Sehribanu

Aktif Üye
Konular
152
Reaksiyonlar
0
Aile Sosyal Politikalar bakanlığı engelli kartı engelli park kartı yerine kullanılabilir mi ?
Benim bildiğim engelli plakası olması ya da Emniyet müdürlüğünden engelli park kartı olması gerekiyor diye biliyorum,ancak araç sahibi engelli kartını cama bırakıp gitmiş. Adam Manisalı,İzmirde oturuyormuş,ancak plaka Bursa.Bana biraz garip geldi bu durum.
Bu durum yasal mıdır?

sehribanu hanım kullanamazsınız engelli kimlik kartı engelli park kartı yerine geçmez eger engelli park kartı almak istiyorsaniz
bir adet fotograf ve engelli kimlik kartınızı götürün trafik şubesine ordan engelli park kartı alabilirsiniz diye biliyorum
eskiden sadece engelli arabası olanlar için veriliyordu bu kart ama şimdi bildgim kadarıyla yanlış bilmiyorsam yüzde 40 üzeri engellilerede veriliyor engelli park kartı

Benim engelli park kartım var.Benim aracımı park ettiğim yere başka biri sadece engelli kartını aracın camına bırakıp park etmiş. Onun için sormuştum..Teşekkür ederim.

Üst Alt