Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden servis hizmeti

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
sınava servisle götürüceklermiş isteyenleri az önce telefon geldi sizide aradılar mı arkadaşlar ben ailemle gitmeye karar vermiştim servis olayını bilmediğim için oyüzden servis istemedim

Sınav nerede olacağına bağlı. Gerçi ben de ailemle gideceğim. ;)

valla gsli beni bugün aradılar ben servis istemiyorum dedim istanbuldayım ben belki sizide ararlar ıspartadada böyle bişi varsa

ıspartada böyle bişey olduğunu sanmıyorum :)

inş vardır aslında bende servis isterdimde politikanlıktan sonra gittiğimiz okuldakı görevleri bilgileri bilgisayara geçirirken dediki bu okulda girmeyi istermisiniz sınava dedi bende tabiki dedim o okulda sınava gireceğimi düşündüğüm için bide okul yakın oyüzden servis istemedim:p

başka yazan yok bu uygulama sadece senin için heralde :D:D;):rolleyes:

istanbulda olan yok sanırım site sanırım zaten uygulama yeni başlamış öyle dedi kadın:D

benide arayan olmadı basına örnek olarak bir kişiyi getirecekler herhal:)

bi tek sebboyu aramışlar oda kabul etmemiş :):D:)

Benide Aramadılar Keşke Çevremizdeki Okullarda Sınavlara Girsek :(

benı aradılar elazıg sosyal hızmetler sordular tekerleklı sandalyelımısın dıye omss ıcın galıba arac verecekler tek tek arıyoruz dedı sınava yakın gerı donus yapacaklarmıs

inş vardır aslında bende servis isterdimde politikanlıktan sonra gittiğimiz okuldakı görevleri bilgileri bilgisayara geçirirken dediki bu okulda girmeyi istermisiniz sınava dedi bende tabiki dedim o okulda sınava gireceğimi düşündüğüm için bide okul yakın oyüzden servis istemedim:p

Anlamadım şimdi, o görevli kayıt yaparken öyle bir seçenekmi varmış ki o okulu işaretlesin ?
Kardeş kusura bakmada bu gçen günkü öss sınavında hakkaride sınava giren çocuğun başına gelen inşallah seninde başına gelmez.
çünkü o görevlinin onu sorması saçma. Bölge olarak sormuş olabilir mi ? Yani bu bölgede girmek istermisin diye ?

bilmiyorum ibrahim Bu okulda dedi bölge demedi beni aradıktan sonra babamıda aramışlar babamda istememiş benim gibi düşünmüş:D hayırlıısı bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler uzak olursa okul arabamızla gideriz yapcak bişi yok .:D

Üst Alt