babam bipolar hastasıydı şizofreni teşiside konulmuştu kimi doktorlar tarafından dönem dönem hastanede yatıyordu çalışmıyordu vefat etti.hayattaykende kardeşim ve bende bipolar hastası olduk hastanede yattık. bizim gelirimiz babamın malulen emekli maaşı 730 tl felan kardeşim ve ben ikide bir hastalandığımız için okullarımızıda bitiremedik bu kadar gelirle oda olmuyor.
kardeşim öğrenci sayılıyor hala 150 tl yetim maaşını alabilmek için 6 ayda bir öğrenci belgesi gönderiyoruz ankaraya.dediğim gibi hayatta hiçbir dikişi tuturamadık.birşey beceremiyoruz.babamda vefat ettikten sonra kimse yardımcı olmuyor kardeşimi hastaneye bile yatıramıyoruz günlerdir uyutmuyor saldırıyor vuruyor kırıyor ama doktor hastaneye yatırmıyor kimse yardımcı olmuyor bize.
biz nereye başvuracağız 2022 ve bakım parası için alabilir miyiz bunları?
yardımcı olur musunuz?
kardeşim öğrenci sayılıyor hala 150 tl yetim maaşını alabilmek için 6 ayda bir öğrenci belgesi gönderiyoruz ankaraya.dediğim gibi hayatta hiçbir dikişi tuturamadık.birşey beceremiyoruz.babamda vefat ettikten sonra kimse yardımcı olmuyor kardeşimi hastaneye bile yatıramıyoruz günlerdir uyutmuyor saldırıyor vuruyor kırıyor ama doktor hastaneye yatırmıyor kimse yardımcı olmuyor bize.
biz nereye başvuracağız 2022 ve bakım parası için alabilir miyiz bunları?
yardımcı olur musunuz?