Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ailede kişi başına düşen gelir 135 TL olan kişi 2022 maaşı alabilir mi?

fatih530

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar. arkadaşımın hipgonadizm + orşiektomil rahatsızlığından dolayı % 42 özür raporu var. Şuan ailevi sorunlardan dolayı çalışamıyor 2022 maaşı alabilir mi?

ailesinde kişi başı gelir 135 tl civarında.

Alır. Sosyal Dayanışma vakfına müracaat etsin.

bilgi için teşekkürler. Yani sen çalışabilirsin git çalış demezler demi ?

benim maaş %125 gelir tespiti için kesildi. %98 özürlü kızım için

İlbeyhakan %125 (yani yüzde yüzyirmibeş) gelir ne demek? Açık ve anlaşılır yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız. Yani gelirin ne kadardı da kesildi. Sonra ne kesildi. ne zaman başlamıştı da kesildi. ne değişti vb. verileri yazınız anlayalım ki aydınlatabilelim. Selamlar

yüzde 95 özürlü rapora muhtaçlık sınırı nedirrr......gelir ise sadece evde bakım maaşı anne baba boşanmış.... alma hakkıı varmıdır evde 3 kişi yaşamakta kişi başına hesaplanıyosa 233lira düşüyor....bana bi cevap yazabilirmisiniz?

kişi başı 119 tl geçerse 2022 maaşı baglanmıyor benim gelirim 119 tl aştıgı için (125 tl olarak çıktı ) maaşımı kestiler kaldıki 135 tl diyorsunuz. mevcut yönetmelik degişim aşamasında biraz beklemeniz lazım.

Üst Alt