Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ailede maddi sebeplerden dolayı iki kez hava değişimi aldım. Süreç nasıl ilerler?

yuusuf123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
@OğuzHan112
Aileme bakacak kimse olmadığı için RDM sevki sonucunda 2. Kez hava değişimine gönderdiler. 30+30 gün hava değişimi raporu verildi, iki raporda da "hava değişimi sonrası psikiyatri kontrolü uygundur" maddesi var. 10 gün sonra ikinci rapor da sona eriyor. Bundan sonraki süreç nasıl ilerler bilgi verebilir misiniz?

İlk hava değişimini nereden aldın ve 2. Hava değişimini nerden aldın neler sordular psikiyatride

@Eness_038
İki hava değişimini de birliğimden sevk edilerek aldım. Durumu anlattım, aileme bakacak kimsem olmadığını ve bu durumun bende uykusuzluk iştahsızlık ve bunalım yarattığını belirttim, hissettiklerimi dosdoğru anlattım.

Bu seferki kontrolünde büyük ihtimalle "Askerliğe elverişli değildir"raporu vereceklerdir.

@yuusuf123,

Kıta anket formu nedir benim iki gidişimde de sadece sevk kağıdı vardı yani komutan görüşü belirten bir kağıt hiç olmadı. Bir de bu işlemler tahmini kaç gün sürer bilginiz var mı @OğuzHan112

Hava değişimi verilirken komutan görüşü istenmeyebilir.. elverişli değildir raporu verilirken bu belgeler genelde istenir.

Hekim kıta kanaat,kıta işlevsellik formu olmadan da karar verebilir.

Genel olarak komutan görüşü isteniyor.

İşlem süresi askerlik yaptığın yere göre değişir.kolay gelsin

@yuusuf123,

@OğuzHan112
Senin görüşün nedir çürük raporu verilir mi 30+30 hava değişimi sonrası? Ve bu süreç birliğe katıldıktan sonra kaç gün sürüyor tahmini olarak yani tekrar psikiyatri sevki heyete çıkma vs. bilginiz var mı?

Bana göre evet.. elverişli değildir raporu verilecektir.

Komutanların gider gitmez hemen hastaneye sevk ederlerse işlemlerini tez halletmiş olursun.

@yuusuf123,

Görüşlerin ve cevapların için teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur

Üst Alt