Breh81
Ankara'da yaşıyorum ve Ankara gayet iyi özetliyor nasıl bir ülkede yaşadığımı. Sanmıyorum yani istanbul, izmir gibi şehirlerin farklı olacağını. Ben hormonal açıdan gayet sağlıklı bir erkektim. Dövüşçüydüm. Günde 300 Şınav çekiyordum. Çocukluktan beri dövüş sporlarıyla uğraşıyordum. Hormonal bir sıkıntım yoktu. Transseksüellik bende bir adaptasyon olarak meydana geldi, ben böyle düşünüyorum. Bu bir adaptasyon. Çünkü hiç sevgilim olmuyordu. (kız sevgilim) bunun sonucunda psikolojim bozulmuş olabilir belki bilemiyorum. Sevgili demişken geçici bir sevgili istemedim hiç. Bizde el birkere tutulur ve hiç bırakılmaz...
Bir keresinde bir arkadaşımla tartışmıştım; Öğretmenler öğrencilerini dövmeli mi yoksa dövmemeli mi diye.
O arkadaşım inatla ''Tabikide dövmeli bence'' diyordu.
''Senin çocuğun olsa dövmezmisin? bir yaramazlık yaptığında? Matemetik vb öğrenmesi gerektiğinde dövmezmisin?''
''Sana büyüdüğünde, büyük bir iş adamı vs olduğunda belki de teşekkür edecek, iyi ki de dövmüşsün beni diyecek.'' diyordu.
Bense o bunları konuşurken bir tebessümle, birşey demeden, sadece susarak ona bakıyordum. ''Yazık.'' diyordum içimden.
''Cahil cesareti işte'' bu nasıl bir zihniyet diyordum içimden. Bunu anlatma sebebim, yazdıklarınızla bana onu hatırlatmanız.
Kusura bakmayın.
Psikiyatristler tarafından denenmiş şeyler bunlar. (testosteron yüklemesi)
Huyum kurusun daha yumuşak kelimelerle yazamıyorum. Soru sormuşum ve yorumunuzu yapmışsınız sonuçta, kırdıysam özür dilerim.