Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ailemde covid-19 oldu, ben de karantinaya girdim. Memurum. Rapor nasıl olacak?

Konular
55
Reaksiyonlar
14
merhaba ailemden biri pozitif çıktığı için gelen görevliler 14 gün karantinada olacaksınız dedi. rapor düzenlenecek dendi ve e nabızdan bunu görebilirsiniz dedi fakat şuanda hiçbişey yok e nabızda.

ne yapacaz kadrolu öğretmenim ben ..?

benzer durum yaşayan var mı?

Karantina süreci bitene kadar bekleyeceksiniz. Sizin test sonucu çıktı mı? Test yapılmıştır.

hayır nurtan, test yapılmadı. (şikayetiniz var mı? yok dedim. o zaman şikayetiniz yoksa niye test yapalım dediler.)
rapor sgk ca onaylandıktan sonra görünecek denildi e nabızda ama umarım inşalah sorun çıkmaz.

Rapor işi nasıl olur bilemiyorum fakat aileden bir kişi pozitif çıktığı için tedbir amaçlı sizede 14 günlük karantina verilmiş. Taşıyıcı olmanız halinde okula giderseniz bulaştırma riskiniz yüksek olduğu için e nabızda ne zaman güncelleneceği konusunda yetkili kişilere sorun ya da telefon ile arayın. Ve son olarak okulunuzu bilgilendirin durum ile ilgili.

Geçmiş olsun rapor için aile hekiminizle iletişime geçerseniz onlar size yardımcı olur.

Üst Alt