Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ailemin Bingöl'de, eşimin Ankara'da olması Ankara'dan Bingöl'e tayinimi etkiler mi?

justvatu

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

Bingöl'de memur olarak çalışmaktaydım. Bu sene son ekpss atamasıyla Ankara'ya tekniker olarak atandım.Eşim Ankara'da özelde çalışmakta. Engelliler için 1 defaya mahsus olan tayin hakkından bu durumda yararlanıp Bingöl'e tayin isteyebilir miyim? 3 aydır çalışıyorum Ankara'da Ailem Bingöl'de Eşim Ankara'da bu durumda bir engel teşkil edebilir mi ? ve ne gibi yollar izlemeliyim bilgisi olanlar yazabilirse gerçekten çok yardımcı olmuş olurlar herkesten Allah razı olsun iyi günler dilerim.

Lütfen konuyu başka konunun altında yorum şeklinde atmayın çünkü cevap gelmiyor.

Son düzenleme:
justvatu,
Kurum ?
Bir defa hakkımı kullanıp geri mersine gelmiştim?

@officer

Karayollarında çalışıyorum. Sizinde eş - aile durumu aynı mıydı? Durumunuz benzerse süreci paylaşırsanız sevinirim.

bilgisi olan kimse yokmu devlet personel başkanlığına bilgi edinmeden başvurmak istedim sistemleri çalışmıyor numaralarını aradım açan yok bilgi alamayacakmıyız kimseden :(

Bende başvurdum bir defaya mahsus tayın için ama kabul edilmedi.

Bazı kurumlar iç dayanaklarla aday memur statüsünde olanlara tayin haklarını kullandırtmıyor. Adaylıkla ilgi bir problem yoksa Tayin hakkınızı kullanabilirsiniz,eğer reddedilmişse itiraz hakkınız var ve kabul etmek zorundalar aksi halde suç işlemiş sayılırlar. Kurumunuzun insan kaynakları birimine dilekçe ve ekinde raporunuzla başvurunuzu yapınız.

elif_kız
kabul edilmeme nedenini ne olarak gösterdiler ?

güzi
Ankara'ya tekrar atanmadan önce asaletim tasdik olmuştu zaten yeni görevimde 4. ayım başvuru yapacağım ama reddedilmemesi için baştan araştırma yapayım dedim dilekçemi ona göre ayarlar veririm yada verdikleri olumsuz cevaba göre izleyeceğim yolu belirlemiş olurum bir nebzede olsa diye dilekçe vermeden sorup soruşturma çabasına girdim.

elif_kız
Kabul edilmeme nedeni gitmek istediğiniz yerde bulunduğunuz kadronun dolu olması olabilir.
Bunu araştırarak hareket ederseniz daha isabetli olabilir

Üst Alt