Birlikte hareket edildiğinde olmayacak diye bir şey yoktur!!! Bu konuyu bu sitede ben defalarca dile getirmiştim, arşiv araması yapıldığında konu ile ilgili düşüncelerimi öğrenebilirsiniz.
Ülkemde koca koca gemi sahipleri, koca koca balıkçı tekneleri, koca koca yat sahipleri ötv indirimli akaryakıt alır.
Milletvekilleri ve emekli milletvekillerinin ailesi ve 1. derece akrabaları her türlü sağlık indiriminden, implant diş tedavisinden, işitme cihazı, akülü sandalye, penil protez
vs.vs. gibi bizim için yüksek bedelli protez ve teçhizatı sıfır bedelle alırlar.
Hakim, savcı, kaymakam kolluk kuvveti olmamasına rağmen silah ruhsat harcından muaf taşıma ruhsatı alırlar.
En son sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı üzere artık muhtarlarımıza da silah alımında ruhsat harcı muafiyeti getirilmiştir ve sgk primleri devlet tarafından ödenecektir.
3. dereceli kadrodaki devlet memurları harçtan muaf yeşil pasaport alır.
Bu konuyla ilgili o kadar çok örnek var ki saymakla bitmez. Belediyeler kendi personeline indirimli su verir. Bankalar kendi personeline sıfır faizli kredi verir say say bitmez.
Şimdi gelelim bizim konuya ilk önce güzel bir metin hazırlayıp tek tek bu metni CİMER'e yazmalıyız. Aylık belirlenecek bir oranda örneğin 60 litre veya 80 litre bir akaryakıt kotası ile ötv indirimli akaryakıt alabilmemiz elzem. 300 metre yürüdüğümde kasılıp kalan bir vucüt ile yada benden daha kötü durumda olan ve hiçbir şekilde hareket kabiliyeti olmayan arkadaşlarımızın durumu ne olacak?
Bu konuda sitemizi ve sizleri ilk defa bu kadar istekli görmek beni şahsen umutlandırdı? Her şey bir kıvılcıma bakar ve biz bu kıvılcım ile bu ateşi yakabiliriz. Bu konuda bir metin hazırlamaya çalışacağım, sizlerinde desteği ile olayı belli bir boyuta taşıyabiliriz diye düşünüyorum. 2000 cc motor gibi hayali ve uçuk isteklerle değil akaryakıtta ötv indirimi gibi daha gerçekçi durumlarda istekli olmalıyız deyip sizlere sevgi ve selamlarımı sunuyorum.