Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akbank'da çalışan engelliler ne kadar maaş alıyorlar?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Akbank ın maaşları hakkında bilgisi olan var mıdır.Akbank diğer bankalar arasında en düşük maaş ücreti veren olarak duydum.Doğruluğu hakkında bilgisi olan var mıdır?

-Asgari ücret alırsın hiç almıyorum dersen..

ßirtan'ın dediği gibi, aynen, asgari alırsın

Girebilirsen asgariyi alırsın!

Zaten Bankaların çoğu asgari ücreti veriyorlar.

akbank asgari ücret artı her 3 ayda bır ikramıye ve yılda birkez pirim verılıyor

Bankada çalışan memurlar asgari ücretmi alıyor..hepsi süper giyiniyor..hangi parayla alıyorlar...ayaklarında ayakkabı asgari üceretle zor alınır...

Bankada çalışan memurlar asgari ücretmi alıyor..hepsi süper giyiniyor..hangi parayla alıyorlar...ayaklarında ayakkabı asgari üceretle zor alınır...

;)...

Simit yersin ama mecbur işine düzgün elbiseyle gitmek zorundasın!
Maaşın az diye kimse size çapulcu gibi işe gelme hakkı tanımıyor malesefff...

Dışardan her şey göründüğü gibi değildir.
Kimi parasını bir kıyafete verir. Kimisi yiyeceğine harcar. Bu insanların seçimidir.
Kiminin kıyafeti yer.. Kiminin midesi..:)

Simitmi yiyorlar...ben bankalarda temizlik yapıyorum..simitde yemiyorlar..gayet iyi giyinip gayette iyi yiyorlar..yani asgari ücretle olacak şey değil...ama tabikki engelli çalışana bu para veriliyorsa orasını bilemeycem...ama Asgari ücret aldıkalrını sanmıyorum....

valla seher bi arkadaşım vardı ilkokul beraber okuduk aynı mahalle çocuguyuz,arkadaş şuan torpilden girdi vakıf banka çocuk ta arkadaşlıktan eser kalmadı burnu havalarda altına 15 mlyrlık araba aldı evlendi geziyor babalar gibi,bacım zenginin parası die söz varya gerisini sen getir garibanız allahtan başka kime sıgınacagız rabbim gönül zenginligi versin..amin

seher35;

Akbank bir SA kuruluşudur!.
SA müdürden başkasına çok para vermez.!
Yiyecek konusuna gelirsek, çalışanlara şirketler Ticket/Kart verir. Bununla istediğiniz lüks lokantada yersiniz. İster 10 günde yersiniz. İster 30 günde...

Psikolojisi bozulan zırıl zırıl ağlayan SA çalışanları biliyorum. Adam o maaşla ev bakamaz bide cocuğu varsa Allah muhafaza intihar bile eder.
Davulun sesi dışardan hoş gelir...

Ayrıca sizin kazancınız helal.! Ne mutlu size?
Aynı parayı bankadan kazanmaktansa, sizin gibi helal yoldan kazanmak daha bereketli olsa gerek!

burnu havalarda altına 15 mlyrlık araba aldı

15 bin tl yi bir yemekte yiyenleri görseniz acaba ne dersiniz:)

Zenginin malı züğürtün....:)

Engelli kadrosunda çalışanla diğer kadrodakiler aynı parayı almıyor zaten.Saw ın da dediği gibi bu kurumlarda en çok şefler ve müdürler para kazanıyor.

saww aynen dediğiniz gibi param bereketli allaha çok şükür olsun yetiyor....ha çok iyi giyinemiyoruz...belki çokda iyi yiyomuyoruz ama bize yetiyor....allah herkese çalışabileceği gönlünce iş versin...çok parada değil..yetecek kadar..kimseye muhtaç olmadan yaşayalım yeter....sağlık ..mutluluk ve huzurn yerini hiç bir şey tutmuyor....

Bir Bankanın genel müdürüne engelli kadrolarınızın boş olduğu söyleniyor..neden engelli eleman çalıştırmıyorsunuz diye sordum...bana uzun uzun açıklama yaptı...bölgesinde 25 engelli çalıştırdığını ve işe uygunsa hiç bir şekilde hayır denmediğini söyledi...tabikkii ne kadar doğru bilemiyorum...bu konuda hassa oldukalrınıda....ben kendim için iş istemedim ..onuda biliyor emekliliğime az kaldığını ve işimi severek yaptığımı....

slm arkadaşlar benim şahit oldugum bi konu açayım ama eskilerde olan bişe arkadaş işyerinde hizmetli kadrosunda müdürün odasını temizlerken sümerin arasında bi bakmış hizmetli kadrosunda çalışanlara görevde yükselme katiplik sınavı faksı var,ertesi gün müdüre sormuş hocam böyle yazı var bana nie söylemiyorsunuz demiş hiç bişe diyememiş allaha havale edeceksin böylelerini siz siz olun böyle durumlarda uyanık olun hakkınızı kaçırmayın..

Yapacağın işe göre değişir, temizlik yapacaksan, asgari ücret alırsın.

Eğer masabaşı iş yapacaksan asgari ücret + % 30 alırsın, prim ve ikramiyede cabası...

vasıfsız biri isen elinde bir belge yada sanatın yok ise asgari üçreti neden begenmiyorsunuz.
kimse sen garibansın yada imkanın yok diye fazla maaş vermez.
13 yıldır bir firmada çalışıyorum.8 yılı asgari üçretle ve agır işde gecdi.
şu an asgari üçretin 4-5 katı maaş alıyorum.allaha şükür.her zaman şükrettim iyi yada kötü bir işim var dedim.
babam derdi aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz diye...

iyi yada kötü bir işiniz olsun...

alanya;

Alakası yok! Sabancı asgari ücretin altındada maaş verir. Malesef yasalar müsade etmiyor. Zam larda ücretiniz asgari ücretin altında kalırsa seve seve zam yapıyorlar.

+0 maaş veriyorsa sabancı hiç kaçırmayın hemen başlayın:) Hem pirim, hem ikramiye:)
Bu hangi kurum ? Burada başlığın başındaki kurummu?

Siyaset meydanını canlı canlı izlemediniz heralde.. Sakıp ağa hayattayken ben suçlu oğlu suçluyum itirafında bulundu!:)
Bir işcim 500 alıyor. Aynı işi yapan başka bir işcim 1000 alıyor dedi kendisi...
Siz halen neyin yorumunu yapıyorsunuz? Ben gerekli açıklamayı yaptım...

vakıfbank da yardımcı memurum şu an 1100 alıyorum daha ilk aylığım benim bu.

şu an asgari üçretin 4-5 katı maaş alıyorum.

Allah daha çok versin! :) Gözleri olanın gözü çıksın...

Asgari ücreti insanlar beğenmek zorundamı?

Herkezin bir yaşam standardı vardır. Asgari ücret şu an ülke şartlarına göre çok düşüktür. Hükümette memuruna asgari ücret ödüyorsa kimse şikayet etmez heralde!
Demekki en düşük maaş 1500 tl civarı olmalıdır. Bu veriyi ben vermiyorum. Kamu parasını istediğiniz gibi saçamazsınız. Ya memura çok ücret veriyorsunuz. Yada belirlediğiniz asgari ücret zulm içermektedir...

fevzieryilmaz;

arkadaşım ben yüksek okul mezunuyum...iş çok aradım ama bulamadım...şu an temizlik elemanı olarak çalışıyorum...benim gibi yüzlerce insan var...ayrıca asgari ücret o kadarda yüksek değil...maaş aldığın gün bitiyor...yaptığımız işlerde o kadar hafif değil...bayağa yorucu....masa başındakiler çokmu iş yapıyor yada çokmu bilgililer....

saww kardeşim yanlış anlama beni :)
vasıfsızsan ve elinde belgenyada sanatın yok ise asgari üçreti begenmeme gibi bir lüksün yok.
varsa elinde iyi bir üniversite diploman yada sanatın onlar senin yaşam standardını belirler.yada maddi durumun iyidir ona eyvallah.
asgari üçret çok demiyorum ben.dışarda sadece sigorta için asgari üçrete çalışacak o kadar insan varki.
allah yardımcımız olsun. :)

yine söylüyorum az yada çok bir işiniz olsun.

arkadaşım ben yüksek okul mezunuyum...
demişsin allah yardımcın olsun demekten baska elimden gelen bir şey yok.
inşallah istediğin işi bulur ve istediğin ve arzuladıgın hayatı yaşarsın...

eniştem ilkokul mezunu 8 aydır iş bakıyor.2 çocugu var ve sıf sigortalı olabilmek için asgari üçrete razı...
birde burdan düşünün...sen üniversite mezunusun oda ilkokul sen iş bulamadım diyorsun ya gerisi ne yapsın....

eniştem ilkokul mezunu 8 aydır iş bakıyor.2 çocugu var ve sıf sigortalı olabilmek için asgari üçrete razı...
birde burdan düşünün...sen üniversite mezunusun oda ilkokul sen iş bulamadım diyorsun ya gerisi ne yapsın....

Bu konuyu engelliler için daraltalım lütfen enişteniz engelli değilse hiç kusura bakmayın gitsin limon satsın çocuğunun rızkı için...
Bedeni bütün bir insanın asgari ücrete mahkum olduğunu sanmıyorum. En kötü inşaatta çalışırsınız günlük 70 tl yevmiye...

Engellinin böyle bir şansı yok!..

sonbahar.44;

allahından bulsunlar

bende üniversite mezunuyum ama hala iş bulamadım deli olcam yaa

bacım inşallah bulursun üzülmeyin allah büyük gülay bacımsın üniversite mezunusun ne tür bi iş istiyorsun memur olarak çalışmakmı istiyosun özel şirket eger araştırsan bi çok işyeri var tabi özelde oldugunu sende biliyosundur..

saww;

Sen kimsinde ortalıkta ahkam kesme cürretini gösteriyorsun? HADDİNİ BİL....

İnsanların açtığı konuya yapılan yorumları sana sorarakmı konuya mesaj atacak? Üstelik yazdıklarında da mantık olsa gam duymayacağım !!!

Sapla samanı birbirine karıştırmışsın her zamanki gibi... bir ağa demişsin, bir maaş demişsin, bir sabancının oğlu demişsin tutturamayınca asgarinin altında verir gibi abuk sabuk yorum yazmışsın. Önce yazı yazmayı öğren, ne dediğin anlaşılmıyor...

Ben bankacılık yaptım iki sene ve senden daha çok bilgim var bu konuda, senin gibi klavyeden sallamıyorum.

Üst Alt