Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akciğer 4.evre % 80 , solunum yetmezliği %80 olan raporda %80'lerden biri sayılmıyor!

erginbkr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar...ötv indirimi için başvurduğum hastanede onkoloji % 80, göğüs hastalıkları solunum yetmezliği % 80 verdi...ancak kurul bu raporu solunum yetmezliği akciğer kanserine bağlı gelişmiş diyerek % 80 lerden birini geçersiz saydı...özür cetvelinden baktım ama anlayamadım, hastanenin yaptığı uygulama acaba doğrumu yanlışmı, ötv indirimli araç alabilirim diyordum ama olmayacak galiba... :(

% 88 olarak olarak verdiler raporu, 90 ' bulamadık, acaba diyorum haseki hastanesine gitsem % 90' geçma ihtimalim olabilir mi? onkoloji yüzde 80 yürüme güçlüğü yüzde 10 aort dejenerasyonu yüzde 20 vs...geçemedik uzun lafın kısası...psikiyatri durumumuzu anlatmamıza rağmen hiç oran vermedi, acaba psikiyatri ilaçları kullanmıyorum diyemi vermedi, bilmiyorum...6 ay geçmeden tekrar başka hastaneye başvurulur mu acaba?

bugün hastaneye gittiğimde raporumun %91 olarak onaylandığını söylediler, çok mutlu oldum, darısı başınıza arkadaşlar...

Üst Alt