Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akciğer ameliyatı sonrası engelli raporuna oran eklenir mi?

ilker38

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba ben şöyle bir soru soracağım şuan %64 engel raporum mevcut geçen sene akciğer ameliyatı oldum bayağı ağır bir ameliyatmis doktorum öyle söylemişti neyse şimdi tekrar kurula basvursam rapor oranım artar mı yoksa düşme gibi bir olasılık olabilir mi ? Artar ise sizce bu ameliyata % kaç engel oranı verilir ?

Raporu olup tekrar kurula gidenlerin raporları genelde düşüyor.. tavsiye olarak hiç kurcalamayın derim.

Akciğer ameliyatı ne için olmuştun..şuanki %64 olan rapor ne için verilmişti..biraz daha bilgi verirsen?

@ilker38,

@OğuzHan112,

2024 temmuz ayında vergi indirimi raporu çıkarttım üstad ve emekliliğe başvurdum ,6 ay sonra ötv indirimli araç için rapor çıkartmaya ( aynı hastaneye ) gideceğim oranım düşer mi sizce

@OğuzHan112,

Şeker hastalığından 2 kere komaya girmiştim son koma durumunda yoğun bakımda filan yatmıştım bi süre 1 yıl kadar yürüyemedim sol gözüm %10 oranında görüyor tiroid hastalığı var
onun dışında akciğerim mikrop kapmış ve akciğerlerde sıvı birikmiş ve kurumuş dış tabakası ise normal insan ciğerine göre hayli büyük bir şekilde kaplanmış onu temizlemişler ciğerlerimden doktorun anlattıkları bu şekilde doktor ameliyattan önce ciğerdeki sıvıyı alacaklarını söylemişti açmadan alamadılar ameliyattan sonra aslında çok ciddi bir ameliyat geçirdiğimi anlatmıştı. Son olarak çölyak hastasıyım ama henüz raporunu almadım o zaman çölyak raporunu da alıp akciğer ameliyatı ile alakalı belge ve dökümanları da alıp gitsem nasıl bi işlem yapacağım yeniden sağlık kurulu polikliniğine randevu mu almam gerek yoksa sağlık kuruluna direk gidip ben rapor yenilemeye geldim filan mı demem gerekir ?

Son düzenleme:
@AHMET FATİH ERYILMAZ,

Orasını tam bilemem.. hastalığınız nedir vs hakkınızda bilgim yok...oran düşme sorunu ile bir çok kişi madur oluyor.
Kararı kendiniz verin.

@ilker38

Sağlık kuruluna artık randevu sistemi ile başvuru yapılıyor..randevu alın.

Söylediklerin önceki raporundan sonra olduysa evet engel oranın yükselir.

@OğuzHan112,

Teşekkür ederim evet sonra oldu çölyak rapordan öncede vardı ama raporum yoktu halen yok onun için rapor almam gerekecek.

Üst Alt