Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akciğer kanseri oldum. Meslek hastalığı sayılır mı?

Hüseyin eser

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Akciğer kanseri oldum kemoterapi sonunda sol akciğerim tamamen alındı, bu süreç özel sektörde çalışırken oldu, şimdi istirahatliyim süreç devam ediyor, sorum şu bu hastalık mesleki hastalık olarak geçerli mi, işim kimyasallarla oluyor, ve tek akciğer ile % kaç rapor alabilirim???

Allah şifa versin ne iş yapıyordunuz ?? bende temizlk personeli olarak çalışıyorum işimiz sürekli toz pislik çamaşır suyu deterjanlar ile hasta olacam diye korkuyorum...

Meslek has@Hüseyin eser, geçmiş olsun meslek hastalık olduğuna inanıyor iseniz hemen SGK ya başvurarak onların yönlendirmesi ile bunu rapor haline getirin meslekte iş gücü kaybı olarak malul sayılır iseniz maaş bağlanır ayrica meslek hastalığı kanitlanir ise işverenden tazminat talebinizde olabilir geçmiş olsun

10 yıl kimyasalların içinde çalıştım ayrıca tesisat ustası olarakda malum sıcak plastik boru kaynağı yapıyorum aynı zamanda bunların zaman içindeki birikimi diye düşünüyorum. Tabii burada daha deneyimli ve bilgi sahibi kişilerden bilgi edinip o doğrultu doğru hareket etmek isterim.

10 yıl kimyasalların içinde çalıştım ayrıca tesisat ustası olarakda malum sıcak plastik boru kaynağı yapıyorum aynı zamanda bunların zaman içindeki birikimi diye düşünüyorum. Tabii burada daha deneyimli ve bilgi sahibi kişilerden bilgi edinip o doğrultu doğru hareket etmek isterim.

Allah yardımcınız olsun usta inşallah haklarınız neyse hepsini alırsınız bari hayatınızı bundan sonra güzel geçirmeye bakın. kimyasallardan bende korkuyorum kendimelektronikci olduğum için perhidrol ve tuz ruhu karışımı ile çalıştım zamanında onun kokusu da kısırlık yapıyormuş diye duydum Allah sonumuzu hayr etsin.. anasını satım engellinin hangi işi kolay ki ???

Üst Alt