Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akciğer kanserinde metastaz durumu ve diğer rahatsızlıklar için rapor oranı ne olur?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
iyi günler herkese annem 2004 yılında meme kanserinden ameliyat oldu ve sağ göğsünü aldırıdı,ve gecen sene kalın bagırsakta görülen kitleden dolayı kolondan ameliyat oldu ve bagısagının bır kısmı alındı ve yenıde akciğerde ve karaciğerde lezyonlar gorudlu ve tekrardan kemoterapı surecımız basladı
doktorumuza sordum arac almak için rapor alabılırmıyız dıye ben onkolojı olarak yuzde 80 verırırım dedı dıger amelıyetların ıcınde genel cerraha cıkman lazım dedı ve annemın kulagındada duyma sıkıntısı var bırde 65 yas ustune ılave olarak yzude 10 ekleme olacagını duydum
benım ögrenmek ıstedıgım yzude 90 yakalayabılırmıyız acaba konuya hakım olan bırısı varsa bılgı verırse sevınırım ?

hasan bey
65 yas ustune %10 ılave edıldıgı dogru olup ama toplama ıslemı balzac denılen bır yontemle yapılıyor
boyle bır durumdada %80 +%10 =%82 yapar ne yazıkkı sızın ısınıze yaramaz %90 ı bulabılmek ıcın %50 daha baska bır rahatsızlıktan eklenmesı lazım %10 da var oldugunu dusunursek %45 yeterli olur ama diğer durumlarını arastırıp doktorlarla konusmanız lazım her sıstem kendı ıcersınde balzac ıle toplanıp gene sonucta totalde balzac ıle toplanarak net deger hesaplanıyor
kolay gelsın

RAİSTLİN
peki ben birsey sormak istiyorum doktorumuz onkolog olarak yzude 80 verırım ben dedı acaba benım ogrnemek ıstedıgım ıkı amelıyat ıcındemı onkologa cıkmamız gerekıyor yoksa genel cerrah ıkı amelıyat ıcın bize ayrı oran verırmı yoksa bu amelıyatlar onkolojının ıcınemı gırıyor ?

Kesin alırsın istediğin oranı annende ne kadar rahatsızlık varsa bütün polikliniklere göstererek oran alın

hasan umut aydın
bence teknik olarak rahatsızlıgın tanımını tam bılmedıgım ıcın bırsey soylemem yanlıs olur tum rahatsızlıkları ıle ılgılı doktorlarla konusarak en dogru yanıtı ogrenebılırsın
ınsallah alırsın saygılarımla

Genel cerrah ayrı ayrı oran verecek doktor sormazsa bir şekilde hangi rahatsızlıklar var ise anlatmaya çalışın kilo kaybı gibi

Üst Alt