Merhaba arkadaşlar ben koksiks kırığından ameliyat oldum ayrıca göbek fıtığından ameliyat olduk akciğerde bulunan hava kabarcıkları nedeniyle tek akciğerde sönme meydana gelmişti drenaj takılmıştı ayrıca gözde yakını gözlüğü kullanıyorum kalpte muayene sonucu mitralkapak prolepsusu olduğu söylendi migren var,şeker sınırda ayrıca belde 2 yada 3 fıtık var vs sigorta başlangıç sürem 14/06/2001 bir arkadaşım bu kadar şey var neden bir sağlık kuruluna girmiyorsun dedi
tabi tam olarak haklarımızı bilmediğimiz için bu tip konuları birilerinden duydukça öğreniyoruz tam olarak bu nedenlerle sağlık kuruluna girebilrmiyim bu hastalıklardan oran alabilirmiyim vergi indiriminden yararlanabilirmiyim yada erken emekli olabilirmiyim bu konularda bilgi paylaşacak yol gösterecek üyelere şimdiden tşk ediyorum lütfen bilgi paylaşabilirmisiniz herkese sağlıklı günler diliyorum sağlıcakla kalın
tabi tam olarak haklarımızı bilmediğimiz için bu tip konuları birilerinden duydukça öğreniyoruz tam olarak bu nedenlerle sağlık kuruluna girebilrmiyim bu hastalıklardan oran alabilirmiyim vergi indiriminden yararlanabilirmiyim yada erken emekli olabilirmiyim bu konularda bilgi paylaşacak yol gösterecek üyelere şimdiden tşk ediyorum lütfen bilgi paylaşabilirmisiniz herkese sağlıklı günler diliyorum sağlıcakla kalın