Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akdeniz Anemisi için hangi oranda rapor veriliyor?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
slmlar arkadaslar akdeniz anemisi doktor raporuyla sabit olan birisi engelli raporu alabilir mi veya yüzde kaç alır bilgisi olan tavsiyede bulunmak isteyen arkadaslardan yardımına ihtiyacımız vardır saygılar

öncelikle teşekkür ederim sayın adil bey,
kendi fikriniz mi bu yoksa tanıdığınız bir akdeniz anemisi engelli var mı varsa raporu hangi bölümden almış bilgilendirirseniz sevinirim...

Akdeniz anemisi ağır bir hastalıkdır.kesinlikle engelli raporu alırsın. bende hemolitik anemiyim defalarca akdeniz anemisi tanısı altında tedavi gordum.ama hemolitk anemiyim .allah sabır versın bu hastalık zordur.

meralmiz;

Arkadaşım akdeniz anemisi 2 evreden oluşur birisi '' Minör '' diğeri ise '' Majör'' majör en ağırıdır.Söz konusu kişi yaşı 16'dan yüksek ise bir hematoloji polikliniğinde hematolok doktordan alırsa raporunu iyi eder zira dahiliye ve diğer bölümler özür oranını hangi oranda vereceklerini bilmiyorlar.Ve eğer majör evre ise sözkonusu kişi %70 oranında rapor alabilir.

Sanırım,Ankara'lısınız Size aşağıda vereceğim linkteki arkadaşlarla tanışmanızı ve bilgi alışverişinde bulunmanızı tavsiye ederim sizin için çok faydalı olacaklarına inanıyorum Ankarada Akdeniz Anemisinden rapor alacaksanız sizi en doğru onlar yönlendirir.Başkanları Tansu çok iyi birisidir... https://tr-tr.facebook.com/AnkaraTalasemi

Son düzenleme:
Arkadaslar çok teşekkür ederim akdeniz anemisi ben değil bir yakınım yardımcı olduğunuz için ayrıyeten teşekkür ederim......

Üst Alt