Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akdeniz ateşi, astım ve gut ile hangi oranda rapor alabilirim?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar

Öncelikle herkese gerçmiş olsun lüfen bana yardımcı olacaklar yorum yapsın
benim astım başlangıç ayaklarımdan gut rahatsızlığı ve akdeniz ateşi rahatszılim mevcut askerlik durumum akdeniz ateşi rahatsızlımdan dolayı heyet raporuyla tecil durumda seneye muaf olacam şimdi soruma geliyorum

akdeniz ateşi astım ve gut ile ilgili yüzde kaç oranında ropar alabilirm e kpss girmek için ianın hiç bir yerde çalışamıyorum lisans kamu yönetimi ve önlisans adalet mezunuyum şayet bu raporumu alırsam özelde e kpss ye kadar iş bulabilr miyim
teşekkürler

Rapor oranım çok düşük

Merhaba Arkadaşlar

Ben egelli raporu için başvurdum yüzde sıfır verdiler yeşil kart sahibiyim bi de ücret ödeyeceğimi beyan ettiler 27 yaşındayım hiç bir sosyal güvencem yok bi gün sigortam yok askere gidemiyorum akdeniz fmf hastalım mevcut hastalığıma binaen 15.5 dalak büyümüsi var ayrıca gut rahatzılım astım başlangıç ve göz lerimde astigmat tembellik var sol gözümde ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar rahatsızlığa nasıl yüzde sıfır verilir lütfen bana bi yol gösterin allah rızası için lütfen

muhtardan muhtaçlık belgesi aldığınızda sanırım hastaneye götürüp verdiğinizde rapor ücreti ödemiyorsunuz eğer sıfır olarak bir oran çıktı ise siz bu rapora bulunduğunuz ildeki il sağlık müdürlüğüne giderek elinizdeki raporu vererek rapora itiraz edebilirsiniz ozaman sizi hakem hastaneye sevk ederler eğer dedğiniz rahatsızklar var ise bunları gösterir hastanelerde tedavileriniz muayeneleiniz var ise o hastanelerden epikirz raporlarını isteyiniz hakem hastaneye gittiğinizde ilgili kısma girdiğinizde elinizdeki epikiraz raporlarını gösterirsiniz askere gidemiyorsan askere neden gidemediğinin askeriden alınmış bir evrağın varsa bile bunu hakem hastaneye giderken elinde götür

Akdeniz ateşi ve diğer hastalıklarla %40 rapor alabilir miyim?

Arkadaşlar ben şimdi askerlikten muafım akdeniz ateşinden dolayı kan değerlerim yüksek çıktı dalak büyümesi mevcut ayrıca ayrıca gözlerimde ileri derece de bozukluk astikmat ve miyop mevcut ayrıca gut rahatsız a vlım var ilaç raporlarım da var bu durumda rapor çıkartabilir miyim yüzde 40 oranında

Üst Alt