Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akıl hastanelerinde hastaların bağlanması yasal ve doğru mudur?

anticassh

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevap versin akıl hastanelerinde bakım evlerinde deli gömleği giydirilmesi yasal mıdır? hastanın bağlanması özellikle özel bakım evlerinde böyle bir hakları var mıdır?
bilgilendirirseniz sevinirim.

anticassh Deli gömleği dediğiniz , önden kolları kavuşturup arkadan iple bağlanan kısıtlayıcı önlük galiba .

Kişi rahatsızlık nedeni ile bulunduğu ortamda çevresine ve diğer kişilere saldırıda bulunuyorsa kısıtlayıcı önlük giydirilir . Sakinleştiğine kanaat getirilirse önlük çıkartılır .

Saldırgan tavrı sergileyen kişinin hakları varsa bir o kadar o ortamda bulunan kişilerin güvenliklerinin sağlanması için hakları var .

ne hakkından bahsediyosun adamı takım elbiseyle götürürler kilot katına gönderirler kendine dikkat et bu ülkede adalet madalet yok kardeşim bu ülkede kanun çalgıdan ibarettir

bakım evine düşecegine öl daha iyi bakım evlerini biliyormusun erdal ceza evinden farksız akşam 7 de işıklar söndürülür ilaçlar yutulur hastalar yatırılır demir parmaklık var her yerde dişarı çıkmak yasak tam bir hapisane allah düşürmesin oraya

ayrıyeten bakım evleri ranttan başka bişey degil bakım evi sahipleri devletten hasta başı 2 asgari ücret alır PARA için yapar bu işleri o meslegi yapanda namuslu kişi degildir bence bakım evinde kalacagına git dışarda yat bizim burda var bakım evi özel açılmış çogu şizofreni hastası top gibi insanlar acıyorum onlara sadece şizofreniden bakım evine aileleri yatırmıştır.. yatalak olanlara bişey demiyorum ama şizoların tutsak olmasına karşıyım sapasaglam insanlar bedenen sadece şizofreniler sırf aileleri istedigi için yatırılıyorlar kendilerine sorulmuyor bile kılıfına uyduruyorlar vasi atıyorlar vasidede doktor şizo oldugunu anlayınca hiç seni dinlemiyor bile vasi kararını veriyor yanındaki ailesini dinliyorlar ANTİ-PSİKİYATRİ HAREKETİNE KATILIYORUM PSİKİYATRİYE DÜŞMEYECEKSİN

bir an önce ÖTANAZİ KANUNUNUN ÇIKMASI LAZIM BAKIM EVİNE DÜŞECEGİNE ÖTANAZİ İSTERSİN

469548_353196068065021_1480923756_o.jpg

284994_208468785871084_1031906_n.jpg

haklı olabilirsiniz ancak deli gömleğinin türkiye de yasaklandığını biliyorum sadece yatağa bağlaya biliyorlar ayrıca burası hastane değil

hastanede deli gömleği kullanılmıyor yıllardır ama yatağa bağlıyorlar

bu ülkede her türlü suçu işle ama sakın akıl hastası olma zaten kimsede isteyerek akıl hastası olmuyor çektiğinde cabası

konu hakkında bilgi sahibi olanlar deli gömleği yasal mı değil mi ?

arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan var mı yok mu?

Kemal Sunal Öğretmen filminde en sonunda bağlayıp götürüyorlar,onun gibi işte😐
hiçbir sakınca yok bağlamakta

Üst Alt