Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akıl hastanesi yatışı hakkında bilgisi olan bakabilir mi?

Timurka

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
6
Selamlar. Akıl hastanesi yani psikiyatri kliniğine yatmayı düşünüyorum. Merak ettiklerim şunlar, telefon serbest mi, istediğimiz zaman taburcu olabiliyor muyuz, yatağa bağlıyorlar mı ve biz yatarken elektrokonvulsif terapi uyguluyorlar mı?

9 kez yattım. benim yatışlarımda telefon serbest değildi. ama bazı hastanelerde serbest diyen arkadaşlar var. bence serbest olmaması daha iyi. istediğin zaman hemen taburcu olman zor. geçerli bir sebebin olmalı. ben bir defa istek üzerine çıkış yaptım onda da geçerli sebebim vardı. EKT sen istemedikten sonra verilmez. yatağa bağlanma da sadece aşırı taşkınlık yaptığınızda olur. varsa başka sorunuz yanıtlayayım.

Başka sorum yok hocam. Allah razı olsun, iyi akşamlar..

ahmetrıza24

Önemli ve büyük hastanelerde TELEFON serbest değil.
Sanırım bazı üniversite hastanelerinde TELEFON serbest.

Hacettepe de telefon yasak değildi birisi telefonunu çaldırmış mahkemeye vermiş mahkemeyi kazanmış parası hemşirelerden çıkmış başhemşire de yasaklamış telefonu tablet bilgisayar dahi yasak uğraşı odası var tv salonu var belirli günlerde film izletiyorlar

Ahmet T

Ne telefonmuş amma :D. Benim yattığım yerde de yasaktı.

Üst Alt