Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akıl hastanesine yattığımda ille de ilaç verirler mi?

ibra3000

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Psikoz hastasıyım. İlaç içmediğim zamanlar kendimi çok mutlu hissediyorum ama çevreme zarar veriyorum. İlaçsız içeride yaşamayı ilaçla dışarıda yaşamaya tercih ederim. İlaç almadığım zamanlar çevreme zararlı olduğumdan kendimi izole etmek istiyorum. Elleri kollarımı bağlayıp bana zorla ilaç yaparlar mı? Daha önce bunu deneyen oldu mu?

Bu hastalıga sahıp olanlar hastalıgı durumunu felan dokordan daha ıyı bıldıklerını sanıyorlar sen oyle sanma ılacı bırakma ıyısen bıle ılacla ıysıın zararcıysanda senı hapse atamıyacaklarına gore akıl hapishanesine yatırırlar ılacıda zorla verırler . Gecmis olsun

İlacı içmezsen hastanelik olursun ben üç defa oldum hastanede mecbur iğne yapıyorlar ,xeplion iğne oldum şimdi uyuyamıyorum zamanında ilacı içseydim böyle olmazdım sana tavsiye iğne olma

Yatış durumu var ise süreç ne olursa olsun zorla ilaç içersin. Hangi koşulda olursa olsun hele ki senin psikiyatrik geçmişin var anladığım kadarıyla iğne ile gerekirse verirler.

Doktorlar her şeyi iyi bilmiyorlar. Her meslekte olduğu gibi doktorların da işini iyi bileni var bilmeyeni var. Ama senin durumun anlattıklarına göre pek iyi görünmüyor. Geçmiş olsun. Allah sıhhatler versin.

Üst Alt