Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akıl hastanesine zorla kapatırlar mı?

winstonn41

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar merhaba,

Hayat süprizlerle dolu bundan 2 sene önce bipolar tanısı aldım. Durum şu ki insanlarla problem yaşarsak(kavga vs ) akıl hastanesine kapatmak gibi durum oluyor mu? Bu konuda baya bir tedirginim. Yasal mevzuat ne söyler?

Bilginizi rica ederim.

Bulunduğun ortama ya da bulunduğun ortamdaki bireylere fiziksel bi zarar vermezsen kimse birşey yapmaz sana rahat ol. Şifa diliyorum.

Umutluadam

Aynen. Umutluadam'ı yazdığı gibi. Ufak bir ilave ; intihar gibi kendine zarar verme girişimleri de olmamalı

bipoları bilmiyorum ama şizofrenler için ailenden biri durumundan şikayetçi ise zabıta yada polis ile zorla götürüp hastaneye yatırabiliyor

ahmet75
Aynen Mesela babam isterse kaymakamlığa dilekçe verip zorla hastaneye yatırabilir.

winstonn41
Bıçakla adam yaralama tarzında ciddi bir suçun olursa CEZAİ EHLİYET YOKSA bile akıl hastanesine tıkarlar. Cezaevinde geçireceğin süreyi tımarhanede yatarsın.

Üst Alt