Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akıl ve ruh hastasıyım. İlaç raporunu hangi hastanelerden alabilirim?

egos45

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
askerliğimi yaptım ama zor şartlarda yaptım askerden önce ilaç kullanıyordum psikiyastri doktoru askerlik yapamassın dedi askere gittim hakikatende sorunlar yaşadım gerek zihnen gerek mantıken çok kırdılar alaycı oldum ben nerde olsam alaycı oluyorum cocuksu gibiyim fikir üretemiyorum bu yaşıma geldim başarılı olamıyorum araba süremiyorum insanlardan kaçıyorum kendi içime kapandım bazen kimse olmadığı zaman odama girer saçma sapan hareketler yaparım bazende hayatta basarılı olamadığım için ağlarım işyerlerinde çalısamıyorum çalısıyorum ama zorlukla zihnen zor oluyo ayku olarak bu hastalık bende 7 8 yaslarından beri diyeceğim şuki hocam bana maaş bağarlarmı durumum bu

aklen ayırt etme özelliğim var ama çoğu şeyde başarısızım araba sürmek beceri yok panik atak ayku çalısmıyo insanlardan kacıyorum bazen üzülüp ağlıyorum nedenh kimseler gibi değilim ama olmuyo kendi dünbyama çekildim kapandım eve dışarı pek cıkmam işyerlerinde çalısamıyorum gerek zihnen gerek bedenen tuhaflık var hafiften alay konusu oluyorum bazı yerlerde ( hiç anlamam bu işlerdende napmam gerekiyor akıl ve ruh hastanesindeki doktor yıllarca ilaç kullan diyor bi bakalım dior ben o ilaçları nasıl alıcam yahu param yok çalıssam çalısamıyorum çıkıyorum işlerden hemen arkadaslar rapor almak için ssk hastanesine normal hastaneye gitsem hemen verirlermi heyet raporumu??

devlet hastanesine direk git 3 adet fotoğraf al yanına sağlık kurulu bölününe git sana yardımcı olacaklar yanına ilaç veya hastalıkla ilgi belge varsa götür

ama yanımda ilaçla ilgili b işey yok hastalıklada ilgili bişey yok.ben durumumu anlatıcam sadece anlattım gibi öle olmuyoru

olur tabi kendine güven işin olur canını sıkma

eyvallah kardeşim benim saol ya bu akıl ve ruh hastanesindeki doktorlar yokmu ya sırf ilaç satmak için ya bana dio ordaki doktor ohooo senin devleti inandırabilmen için bana yıllarca gelip gideceksin dio ilaç yazcak heray sanki para varda çalıssam çalısamam sorun yasıorum gelirim yok benim korkum normal hastaneye gittimde heyet bana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden raporun varmı ordaki doktorlar gördümü demesi korkum sırf ilaç dayıyolar onnar ya ezzacılarla anlasmalı para kazanıolar bizleri düşünen yok.

Kırmızı reçeteli ilaç alabilmek için maalesef konuda uzman hastanelerden/hekimlerden rapor alman lazım Fatih. Sürekli kontrolünde olduğun doktor olması iyidir Ve ilaçlar her ne kadar tatsız hiser verse de, son kertede doğru ilaç kombinasyonunu bulduğunuzda maksimum fayda sağlayacaktır. Umutlu ol kardeşim... Hastaneye/doktora gitmezsen daha çok bunalırsın...

peki bülen abi ben hem ilaç tedavisi görsem hemde 2022 maaşından yararlanma şansım varmı yani ilaçlarımı akıl ve ruh hastanesinden maas olayınıda dedin gibi sosyal ve yardımlasma kurumuna gidip ordanda ssk hastanesindeki heyetten ayarlıycaz dimi???

Ben olsam önce 2022 maaşı için sosyal yardımlaşma Vakfı'na başvurur, oradan sevk alarak hastaneye giderdim. O aşamada hastanedeki doktor zaten ilaç tedavini planlar, sana ihtiyacın olan ilaç raporunu da verir... Bir taşla iki kuş yani! :)

helal olsun abi sana ya kralsın bende öle yapıcam abi akıl ve sinir hast. has. gittim ordaki doktor beni anlamıo halbuki 2007 de bana şizofren tanısı koymustu askerlik yapamaz demişti askere gittim ama ne zorluklar yasadım gerizekalı diyenler sorunlar yasadım abi orda sistemde de baktı en son 2007 de gelmişsin dedi ben diyorum doktor bey ben maas bağlanmasını istiyorum hiçbişey yapamıyorum hayatta basarılı olamıyorum adam yok yok yıllarca gelcen de öle tanı koycaz dio e be doktor ben maddiyatım yok nasıl alayım ilacı zaten zorlukla calısıyom sorunlar hep bana her ay gel dedi ama dinlemedim oraya gitmem dahada dediğin gibi gidip sosyal ve yardımlasmaya ordanda ssk da heyete umarım %40 üstümü kaç alırım bilmiorum bu vakalarım varken abi

heyetten en az kaçda kaç almak gerekir 2022 maaşından yararlanmak için???

heyetin verdiği rapor en az kaç olması gerekiyor arkadaşlar %de kaç alırsak maaş bağlanır??

Üst Alt