Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akıllı telefon tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

soneman

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
6
arkadaşlar yardımıcı olursanız bende kararsız kaldım

2. eş 200 - 250 civarı 3 tel buldum

sırf şehir dışına gidince internet için normalde tuslu tel evde laptop var

vestel venüs e 3 * 200 tl

samsung galaxy j 5 * 200 tl

c5 nao g 1 * 250 tl

en temizi c 5 sonra vestel en son samsung

ve reeder m7s tablet sıfır sim kartlı 250 tl

2. el telefon ve 5 inch almaktansa

3g özellikli sim kartlı 7 inch tablet dahamı iyidir

@soneman tablet telefon alma derim . Fiyatına bakarsak epey eski model ve eski androıd yüklüdür . Yurtdışından Samsung sim kartlı tablet geldi ve kullanamadım . Yazılımları da Türkçeye döndürülemediği için kullanımı ve sürüm yüklemesi epey zor . İçindeki androıd sürümü eski olacağı için bol bol donma ve kapanma yapar , içinde ki çiklet pil durumunu da düşünmek gerekli .

Sen tercihini telefondan yana kullan derim . Vestel marka telefon kullanıyorum fakat fabrika çıkışı sürümleri eksik , Samsung telefondan yana tercih etmeni tavsiye ederim .

Benim telefon da iyice eskidi. Ben de yeni telefon aşmayı düşünüyorum. Ancak bana iyi çekim yapan bir telefon lazım. Fotoğraf önemli benim için. Tavsiyelerinizi almak isterim

*Sevgili* foto ile işin çok oluyorsa FUJİ marka yarı profosyonel makine kullan derim . Onun SD kartından pc ye yüklersin .

-DORLION-
tablet bu fiayt 30 tl yükselmiş dünden bu güne :)
https://www.hepsiburada.com/reeder-m7s-7-8gb-tablet-wifi-3g-simkart-p-HBV00000J2MEL

cepteki 250 tl olunca samsung j5 te 2 senelik

c5 nao hepsiburada yorumları iyi ve cok yorum var ve tel 2 haftalık yeni sayılır ama markayı tanımam

vestelde de garanti yok temiz gözüküyor

siz olsanız ne alırsınız

ben şuana kadar oyun oynamadım whats up kullanmadım akılıtelle işim olmadı istemedimde
ne zamanki ev internetini kapattım mecburen
o zaman lazım oldu
tuslu teldeki 2 g yetmiyor eşek arabası gibi 3g gerekti

ilk ve tek akıllı tel 6 ay önce 3g si olduğu için 100 tl ye modem olarak calışan samsung galaxy 5830i aldım
normal telefonum tuslu samsung 10 senelik

soneman tabletten vazgeç , bir sıkıntısı daha var onu yazmadım . Türkçe harfler ataması olmadığı için üyelik ve giriş şifrelerinde büyük zorluk yaşanıyor .

J 5 ten memnun olan çok , benım bildiğim kadarıyla .

-DORLION-

eski görüntüden belli 2 senelik olduğu için 2017 modelmiş
vestel e3 daha temiz resimde ikiside 200 tl
c5 nao 2 haftalık 250 istiyor
ama bunlar 5 inch

tablet 7 inch
bazı tel satanlar tabletle takas olur yazıyor nette
o kafamı karıştırdı
birde sim kart 3g özellikli 250 tl ye olunca

soneman o dedikleri tabletler luks olanlara , düşeşe düşürsek diye bakanlar için . :D

-DORLION-
sen hangi teli alırsın eski görüntülü samsung mu ekranda brz pullanma var
yeni gibi görünen vestel mi
yeni c5 nao mı

soneman vestel bıraz daha cazip geldi . Kullanıcı olarak yorum yaptım etkilemekten ziyaade tabletin olumsuzluğu fazla :)

-DORLION-
sağolasın vakit ayırdın

bende hep c 5 nao ya ağırlık basıyor 2 haftalık olduğu ve hepsi burada 50 küsür yorum ağırlık memnun

bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Üst Alt