Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akineton ve risperdal kullanıyorum. İğnesini yaptırmayı düşünüyorum!?

ahmet311

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Organik olmayam psikotik bozukluk tanisi konuldu Bu ilaclari kullanan varmi varsa ne gibi zararlarini gordunuz ne gibi yan etki filan oldu

mide sorunları yaptı bende rahatsız etti iğneyi de denedim bir süreliğine fayda etmedi şimdi başka ilaçlar kullanıyorum

Ben yıllar önce kullandım.Dilim ters dönüyordu.Bir çok ilaç kaullandım.Şu an akşamları yatarken Clonex 250 kullanıyorum.

akineton risperdal iyidir risperdalı bıraktım akineton günde iki tane atıyorum hala akineton kraldır iğne konusunda zeplion aylık iğneler bende iskelet sisteminde agrı yapıyordu trevectia 3 aylık iğneye geçtim ketiapin uzun sureli günde 800 mg kullanıyorum iktidarsızlık kuru boşalma yapıyor düşük dozlar ketiapinde 25 yada 50 mg daha ideal olanazpion kilo aldırıyor lituril karaciğer fonksiyonlarını bozuyor düzenli kan testi yaptırman lazım ama akineton iyidir devam et

potkal xeplion huzursuzluk yaptı 1 senedir içimde sıkıntı var geçmiyor siz ne kadar süre xeplion kullandınız

akineton yeşil reçete ilacı diğer risperdal içtim aşırı iştah açar kilo yapar dikkat edin .... Allah şifa versin zor hastalıklarr....

Üst Alt