Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akondroplazi için hangi oranda rapor veriliyor?

onur89

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben öncelikle akondroplazi hastasıyım
sitede akondroplazi olan arkadşlarımız var mı
varsa sağlık kurulu raporu almışlar mı
almışlarsa % kaç aldılar

ben

arkadaşlar ben akondroplaziyim.

yıllar önce aldığım hastane raporum %40 idi
maliye bunu %30 düşürmüştü

emekliliğimde bu rapordan habersizdim daha doğrusu unutmuştum ondan emekli olamadım
bende mahkemeye başvurdum oda hastaneye gönderdi oradan tekrar %40 aldım mahkeme bunu onayladı
ssk temyize gönderdi. oradan gelmesini bekliyorum.

Akondroplazi konusunda bilgi isteyen varsa özel mesaj atabilirler.

Yalnız arkadaşlar hastaneler bu tür raporlarda bizim sağlam gibi gördüklerinde rapor oranını verilken ince eleyip sık dokuyorlar.

Arkadaşlar bana Akondroplazi için %30 verdiler buna itiraz etmek istiyorum hangi yolu izleyeyim.Dilekçe örnegi varsa gönderirseniz sevinirim.

akondroplazi hastası magduru bır genc

Ben akondroplazi hastası bır gencım kendıme sakatlık maası almak ıcın bas vurdum ve sonuclar geldı %10 sakatlık oranı verdıler ben bu konudan cok rahatsızım devletımız bıze bu ımkanı sunmus akondroplazi hastası olark kınıyorum herkesı bızı sakatlık maası almamak ıcınmı ne bılmıyorum bıze bu %40 vermemezlık yapan butun doktorların allah belasını versın nıce ınsanlar var sakat olmadı halde bu maası alıyorlar bız sakat oldugumuz halde alamıyoruz ya soze gerek yok bence hersey ortada burdan seslenmek ıstıyorum adalet bunun neresınde türk adaletı bız sakatlara cok ılgısız oldugunu dusunuyorum allah bızı boyle yartmıssa bız boylede yasarız ama bıze karsı boyle davranılmasınıda asla ama asla goz yunamam ben 18 yasına bır genc olark ezdırmem kendımı benm babamda akondroplazi hastası %35 rapor verdı ankara rizeliyiz rize olsun trabzon olsun samsun olsun hıc bırı bu raporu vermedıler babam eglıyetını sakatlık eglıyetı yapması gerkıodu polisler ceza keseriz dıodular oysa rapormu verıyorkı doktorlarda bız almıyoruz adalet dedınız buysa ben boyle adaletı kusura bakmayın ama kınıyorum ben sonuna kadar gıtcem maası almısım almamısım hıc umrumda degıl ben sadece ımkandan yararlanmak ıstedım sonuna kadarda gıtcem bu ısın pesını bırak mıcam bana bır cevap yazarsanız bır yol gosterırsenız sevınırım

recep can;

evet aynen bize de %10 verdiler skolyozdan %30 verdiler ve toplam %37 de kaldı niye doktor bey ellerini ovalayarak hallederiz demişti bizde bunu fark etmemişiz.

alarak öğrendim %10 boy kısalığı, kollarının kısa olması(kendisinin bile başına elleri yetişemeyip saçlarınını tarayamaması başını kaşıyamaması özürlü değilmiş sapa sağlammış turp gibi hem de

oncelıkle abıcım bana ılk raporda %10 verdıler cok kızdım bıze sakat dıyorlar sonrada vermıyolar ama ben braz ınatcıyım bagırdım cagrdım braz baska hastanede heyete grdım ve sonnda aldm %56 rapor benım yaptımı yaprsan bence sende alrsn saygılarımla...

ben aldım rapor hemde 4 ayrı hastaneden oranlarını sizlerle paylaşmak isterim !!
1. hastane=20
2.hastane=26 en insaflısı bunlarmış :)
3.hastane=25
4.hastane=15 en son aldığım rapor
böyle bi sağlık sistemini gördükten sonrada raporla uğraşmayı bıraktım zaten :) bunların hepsi bir yıl içerisinde alınmış raporlardır!

arkadaşlar aldıgınız oranları yazmışsınız son zamanlarda oran alan varmı ve sakatlık cetvelindeki yeri nerde

cevap verebilecek kimse yokmu

Üst Alt