Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP rehabilitasyon merkezlerini de kapatmaya başlamış

hatac

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar anladığım kadarıyla engellilerin faydalandıkları rehabilitasyın merkezlerini de herhalde masraf oluyorlar diye kapatmaya başlamışlar, kapatmak için de çeşitli bahaneler üretmişler, eğer mücadele etmezsenin elinizde olan ne varsa gidecek AKP bu yaptıklarıyla büyük bir oy potansiyelini kaybedecek elbet ama 2011 de gidip bunlara oy verdiğim için çok pişmanım, kapattıysanız yenisini açın, ne kadar koşullar kötü de olsa hiç rehabilitasyon merkezi olmamasından iyidir, insanlar iyi kötü oralardan faydalanıyorlar hiç bir gereçkçeyle rehabilitasyon merkezleri kapatılamaz.

Benim bundan anladığım çeşitli bahaneler öne sürerek engellilere verilen tüm hakları geri almak istiyorlar, koşullar kötüyse kapatılması gerekiyorsa o zaman koşulları iyileştirilmiş yeni merkezler açmanız gerek, şahsen o merkezler ahır gibi de olsa biz oralardan fayadalanıyorduk tekerlekli sandalye alıyorduk, herkesten tek bir ricam var Fatma Şahin denilen bu kadını bir daha ki seçimlerde sandığa gömmeniz. Yoksa elinizde neyiniz var neyiniz yok hepsini kaybedeceksiniz, başka bir arkadaşla da görüştüm maaş soruşturması için geldiler diyordu, evleri dolaşmaya başlamışlar. Bütün bu yapılanlarda tek bir amaç vardır engellilere bugüne kadar verilen tüm hakları bahaneler öne sürerek geri almak

kardeş sen engellimisin degilmisin hangi parti üyesisin yoksa reabilitasyon merkezi işleten tanıdığınmı var bütün engelli sitelerine akpyi sandıga gömelim elimle oyverdigim için elikırılsın gibi yazılar yazmışsın eleştirme bu şekilde olmaz hak etmeden devleti hortumlayan engelileri kullanan butür yerler kapatılmalı oraları kahve hane sohpet yeri degil devlet hizmet versindiye onlara engelli başına para ödemekte fakat bunlar hastaların raporlarını kullanarak ve bazı aileleri tehditle bazılarını para karşılıgı kandırarak devleti sömürmekte daha düne kadar görsel basın ve medya aracılıgı ile yapılanlar eziyetler dövmeler hatta para karşılıgı otogarlardan zihinsel engeliler toplanarak pazarlayan butür yerler vardı ayrıca engellini bana getirmez isen raporunu iptal etiririm nemaaş ne de hizmet alırsın diyen butür yerleride okuduk hizmet vermiyorsa butüryerler kapansın devlet onlara hizmet versindiye para veri yor gazete kağıdı vermiyor eleştiri yaparken biraz mantıklı olalım asalım keselim oy vermiyelimdiyerek degil yapılması gerekenleri söyliyerek ikaz yolu ile tepki gösterilir sanki bunlar gidince ayagımıza kırmızı halı seriptemi bizi kar şılayacaklar daha önceleri böyle yerler imkanlarmı vardı ? sen ahıra alışmış ola bilirsin fakat millet oralardan hizmet bekler sadece sohpetle olmaz degişik türde engelli arkadaşlarımız var buradan aldıkları hizmetle egitim reabilitasyonla hayat kalitelerini artırsınlar diye aileler buralara göndermekte fakat birçoğu hep işin kurnazlıgına kaçmakta az personelle göz boyuyarak milleti kandırmakta bu gibi yerler bence daha çok denet lenmeli hizmetleri dogru vermiyenlerin kapatılması taraftarıyım

alaksi arkadaşım söylediklerinle cok haklısın yüde doksan üç özürlüyüm raabilitasyon merkezine gidiyorum az personelle işi çözmeye çalışıyorl en azından sık sık denetlenmesi lazım

rehabilitasyon merkezlerinin kapatıldığını kim söyledi sana kardeş öyle bir durum olsa benim çalıştığım ilçenin rehabilitasyon merkezi kapatılır merkez köy toplam 25.000 nüfusu var kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin denetlemede de milli eğitim ayda bir muhakkak denetleme yapıyor yani öyle birşey şimdilik yok

Uğur eline sağlık okadar güzel açıklamışsınki yazdıklarına katılmamak elde değil ,konuyu tam olarak anlamadan çamur atmakta bazı kişilerin üzerine yok AKP olmasa idi rüyalarınızda bile göremezdiniz Rahabilitasyon Merkezlerini Bu tür yerleri para basma makinası olarak gören insanımsı zatlardan iğreniyorum

Burası bunun tartışılacağı bir mecra değildir.Özellikle siyaseti buraya taşımak anlamsız.Kapatılması gereken usulsuz koşulları uygun olmayan kurumların kapatılmasıda en doğru karardır..Lakin tüm merkezlerin kapatıldığı söylentisi saçmalıktır gerçeği olmayan bir konuyla gündemi meşgul etmenin gereği olmadığını düşünüyorum.

hatac: AKP ye toz kondurmak yassah hemşerim arkasında imamın ordusu var duymasın badem bıyıklılar soluğu silivride alırsın

masrafla alkası yok bence artık çoğu rehabilitasyon merkezleri biz engellileri bir mağaza rafındaki ürün gibi görüp engelli üzerinden rant yapmaya başladılar tedaviyle engelliye hizmetle uzaktan yakından alakaları yok kapansınlar kapansınlarki hiç olmazssa gerçekten engelliye gereken hizmeti veren merkezlerin önü açılırda biz engellilerde rahatlıkla bizler için gerçekten faydalı merkezleri görüp seçebiliriz sokağa çıktığım zaman artık neredeyse 10 adımda bir rehabilitasyon avcıları hastahanelerde bile bir bakıyosun hoppp yanına birisi yaklaşıvermiş neymiş işte gittiğiniz bir rehabilitasyon varmı işte biz size yardımcı olalım falan da filan insancıklar bile demeye dilim varmaz oldu :)

hepsi rant rehabilitasyon merkezkerinin bakım evlerinin bunlara verilen paraların engellilerin ailelerine verilse daha makbul olur

Üst Alt