Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'nin seçimde engellilere dair vaatleri

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Akp seçim beyannamesini yayımladı.Maalesef engelliler için tek satır bir vaatleri dahi olmadı.Yani akıllarının hiç bir köşesinde engellilere dair bir düşünce yada kanaat yok.Sosyal yardım alanlara yardım şeklini değiştireceğiz diye yuvarlak bir söylem dışında,engelliye dair en ufak bir cümle edilmedi.

Ben birsey sorcam bu akp seçim bildirisi yaptı ben birsey anlamadım engellilere yönelik birsey varmi yokmu zam vb

öyle bir şey yok bunlar 21 yıldır algı ve kandırmacayla yönetiyor ülkeyi engelli maaşlarını 2013 yılında kısmen tırpanladılar hane başı gelir kriteri saçmalığı getirdiler engellinin kendi gelirine bakılmaksızın ama gelelim 65 yaşlılık aylığı alanlar muaf tutuldu bu ülkede anayasanın eşitlik ilkesi var güya yasa aynı 2022 .gelelim bakım aylığına onuda 2019 yılında değiştirilen erişkinler için engelli rapor verme kriterine hastalık engellik oranlarını düşürdüler ağır engelli sayılan tekerlekli sandalyedeki kişi nasıl kısmi bağımlı olur anlaşılır gibi değil ölçüleri nedir anlamadım dolaysıyla tekerlekli sandalyedeki engellileride bakım ayardımından men ettiler durum budur değişen bir şey yok

Muhalefeti anlarım da dünyanın hiçbir yerinde iktidarın vaat etmesini bana açıklayamazsınız.

Kaldı ki bizdeki 20 yılı devirmiş, sistemi değiştirmiş, imzaları yetkileri tek elde toplamış yönetiyor.

Çıkıp demezler mi insana "Elinden tutan mı vardı?"

Ballandıra ballandıra verdikleri "müjdeler" neden hep seçime yakın ortaya çıkıyor?

O kadar temiz algı yapıyorlar ki, "ulan keşke her sene seçim olsa" diyorum kendi kendime.

Borçlar ve cezalar siliniyor, maaşlar artıyor, atama sayıları yükseliyor hay maşallah.

Evde bakıma ihtiyacı olan engelli ve yaşlıya düzenli bakan ve bunun için Evde Bakım Yardımı alanları kısmi zamanlı olarak sosyal güvenlik kapsamına alacağız.

SGK kaspsamına alacaklarmış da kısmi ne demek anlaşılmıyor.

kısmi bağımlının da birde şimdi kısmi zamanlımı çıktı ? bunlar türkçeye ters takla attırıyorlar resmen

Tam zamanlı çalışan değil demek SGK kapsamına alıyor ama bir bölümü ödeniyor sgk nın 30 gün değil de devletin söylediği gün kadar prim ödenecek sanırım benim anladığım bu

Yorumumu sildim, çünkü ne desek boş,, bizim memleketin yüzde 80ı cahil olduğu için hiç bir zaman, bu memlekette ilerleme gelişme olmaz

Son düzenleme:
Cumhurbaşkanının açıklayacağı Kamu personeli ile ilgili müjdeler neler olabilir?

Cumhurbaşkanının açıklayacağı Kamu personeli ile ilgili müjdeler neler olabilir?

Nedendir bilmem engelli olduğum halde partilerin seçim beyannamelerine bakarken "Acaba engellilerle ilgili bir vaadleri var mı" diye bakmak benim bile aklıma gelmiyor. Demek ki bizi böyle alıştırmışlar, birşey beklemeyin, başınızın çaresine bakın cinsinden...

Cumhurbaşkanlığının 03.02.2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan genelgesinde Engelli Hakları Ulusal Eylem Planının (2023-2025) aile.gov.tr sitesinde yayınlandığı belirtilmişti. buradaki adresinde. İşe yarar bişey var mı? Bence yok....

bi fatih erbakan diyor engelli ayligi asgari ücret seviyesine çıkması için Allah ondan razi olsun

"Bak sana gözlerin görmediği halde iş vermişiz" diyen bir zihniyetten ne bekliyorsunuz a dostlar. 2004 yılında tamamı ödenen uzun yürüme cihazının şuan 10 da birini bile ödemiyor. İşlerin bu saatten sonra iyiye gideceğini düşünende ne biliyim 🤷🏻*♂️

O videoyu neden hatırlattın ya deliriyorum aklıma geldikçe.

Şu dayının yerine ben buradan utanmıştım, her gördüğümde de utanırım.

Kendi oyunla "senin sayende" bir koltuğa gelmiş insanın sana teşekkür etmesi gerekirken karşına geçip takla at demesi kadar utanç vesikası durum olabilir mi?

Partisinin de siyasetçisinin de cevabını sandıkta vermediğiniz sürece daha bunları çok yaşarsınız.

A partisi B partisi C partisi fark etmez, ben böyle seviyorum kardeşim dersen eyvallah. Türkiye için 3. dünya ülkesi dediklerinde kızmayacaksınız o zaman.

Parasıyla rezil olmuş dayı başka ne denir ki.

Engellilikten ziya de insani olarak düşünün 22 yıldır artısı eksisi nedir diye

Engelli olarak düşünürseniz bencillik olur

Muhalefet düşünmüş bizden önce sanırım..3 trilyon kamu zararı var diyor 22 yılda. İnsani bir durum. Olur böyle şeyler.

Engelli olarlak daha AKP bir şeyler beklenmesi beni fazlası ile şaşırttı.

Kurallar gereği en az 8 saat bakıcı yükümlü. O zaman bu hesaba göre ayda 10 günlük sigorta primi ödenir diye tahmin ediyorum. Bilmece gibi açıklama yapılmış.
umetinn

Üst Alt