Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aksonal polinöropati hastalığım var. Askerlikten muaf olur muyum?

mustafa5842

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
devlet hastanesinde ayakta ve ellerde güç kaybı ve uyuşma şikayeti ile gittim. emg ve mr sonuçlarıyla birlikte aksonal polinöropati teşhisi konuldu .askerlikten muaf olurmuyum. ayrıca engelli raporu almak istesem % kaç rapor veriyorlar bu hastalığa. şimdiden teşekkür ederim.

Bende kalıtsal polinöropati var.Yürüme güçlüğü çekiyorum.%40 rapor verdiler.Askerlikten de muaf oldum.

Tesekkur ederim. Bugun sultanbeyli devlet hastanesinde heyete girdim norolojiye onceki emg raporlarimi gosterdim. İgneli emg icin arastirma hastanesine sevk etti. Gelismeleri yazacagim insallah

araştırma hastanesindeki iğneli EMG testimin sonuçları çıktı ve devlet hastanesinde heyete girdim. sonuç olarak BARIŞTA ASKERLİĞE UYGUN DEĞİLDİR, SEFERDE ASKERLİK YAPABİLİR sonucu verdiler. 10 gün sonra gel raporunu al askerlik şubesine teslim et dediler.
Artık bundan sonraki adımda engelli raporu almak için heyete girmek istiyorum. acaba bunun prosedürü nedir. kıymetli bilgilerinizi bekliyorum.

Üst Alt