Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif Manuel Sandalye almam gerek. Acil olarak nereden alabilirim?

sırdaş

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Acil Aktif Manuel Tekerlekli sandalyeye ihtiyacım var.katlanabilir olması gerekiyor. İstanbul da bu sandalyeleri uygun veren firmalar hangileridir bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.yada temiz Aktif manuel sandalyesini satıyor olan kişilerde benimle irtibata geçsin.

bi arkadaşım satacak akülü scooter sgms marka ..

OturanBoğa;
bu site çok iyi olmuş. fiyat konusunda aktif sandalyelerde çok sıkıntı çekiliyor. ben de almak istiyorum ancak hala fiyatı uygun birşey bulamadım. mart ayı gibi düşünüyorum zaten alışverişi. site açılınca belki alternatiflerim de artar

ismayil sana da teşekkür ederim. quickie revolution'a bakmıştım bir sitede 4.000 liraydı. bu sitede 3.500 gösteriyor. bakalım ayarlarsak para...

bischoff&bischoff revolution ile quickie revolution farklı sandalyeler yanlız karıştırmayalım..
Untitled

aktifsandalyerevolution.jpg

QUICKIE REVOLUTION (Discontinued) « Wheelchair Sales

revolutionl.jpg

hmm quickie daha iyi duruyor tabi ama boyut ve fiyat olayı beni düşündüren :)

rehabcenter ın sandalyesı guzel ama cok pahalı genel olarak mercedesmı satıyolar ne ya.

Bir de böyle birşey gördüm. İyimidir bilmiyorum ama ağırlığı 2.1 kg olması inanılmaz. Ben 5 kgluk dambıllar ile çalışıyorum. 2.1 kg nedir, nasıl yapılmıştır gerçekten hayret. 100 kg taşıdığı için ben düşünmüyorum o ağırlıklarda gidip geliyorum çünkü sağlam olmaz :) Tekerlekli sandalye ve engelli malzemeleri web sitesi Page 12.

Mami Junior;
yurtdışından getirtmek için bildiğin bir yöntem var mı? Yoksa tanıdık aracılığıyla mı gerçekleştirdin?

Yurtdşına gitme imkanım oldu, bir çok model arasında bu modeli beğenerek aldım.
Ölçülerimi verdim 2 hafta sonra elime geçti.

muhteşem sandalyeler var evet fakat çok pahalı.belki ilerde.sahibinden com da İMC Medikal ürünleri olan sandalyeler gördüm 2 tanesini beyendim en duyduğum kadarı ile çin malıymış fiaat bakımından oldukça uygun en azından bir süre daha idare etmesi gerekiyor beni diye düşünerek almayı ciddi anlamda düşünüyorum.bu arada Bülent teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.

MC MEDKAL- www.imcmedikal.com
MC MEDKAL- www.imcmedikal.com

- Sporcu manuel aktif tekerlekli sandalye,
- Kolayca temizlenebilir koltuk döşemesi,
- Geriye düşmeyi engelliyen anti-tipper sistemi,
- U tipi Katlanabilir ayak tablası,
- Toz Bozyalı Alüminyum şase,
- Toplam Ağırlık: 13 kg
- Renk seçeneği : Siyah
- Beden Seçeneği: 38
- Taşıma Kapasitesi: 120 kg
[FONT=Segoe UI]
[/FONT]

Arkadaşlar ben bu resimdeki Panthera'nın bir alt modeli olan u2 i kullanıyorum1 sene oldu gerçekten çok hafif tam anlamıyla aktif bir sandalye ama bu arada Eğer bir sene önce Quickie olsaydı onu alırdım çünkü 15 senedir bir quickie kullanıcısıyım abartısız bu da Tekerlikli sandalyenin mersedesi.Ama panthera da o kadar iyi ama Ouicki kadar sağlam mı onu bir kaç sene sonra anlayacağız.Bu sandalyeler konusunda size daha detaylı bilgi yada yada satışı konusunda yardımcı olabilirim

Mami junior hocam mümkünse bu quickie sandalyeyi yurtdışından nasıl alabileceğimiz imkanını özel olarak anlatma veya telefonunuzu verip daha ayrıntılı bir bilgiye kavuşmamız mümkün mü acaba ?

Yurtdışında yaşayan akrabalarım var onların yanına gittim.
Orada medical firmalarına gittim , ordan seçip beğendim.
Tanıdıgınızsa var , ölçülerinizi verip istedebilirsiniz ama istediğiniz modeli burdaki fiyatlarla karşılaştırıp öyle talep edin.
Çünkü bazı modeller arasında pek fiyat farkı olmayabiliyor....

Peki yurtdışından talep ettiğim bir sandalye kargo ile ülkeye giriş yaptığında bi gümrük bedeli olur mu? Yani biz engelliler yurtdışından zorunlu olarak medikal ekipman getirirken bunun bir kdv veya gümrük gibi bedelleri var mıdır yoksa herhangi bir alışveriş sitesinden direkt olarak istediğim sandalyeyi getirtebilir miyim ?

nasıl yarı yarıya alıyorsun garantisi nolacak..yurt dışından alırsan... benimde dayım almanyada ama türkiyeden alldı medlis medikalden hem garant,s, var 5 yıl Quickie Helium aldı dayım bana sandelye süperrrrrr çok beyendimmmm gayet güzell

Üst Alt